Ja jestem z Wami! Psychicznie przygotowuje się do kolejnej ciążyno wlasnie my takie ostatnie sierotki zostalysmy na watku
mam nadzieje ze w koncu sie uda
reklama
Świetnie że mały cud dobrze się rozwija Przykro mi że rodzina poniosła stratę..U mnie też na 100% chłopiec . Właśnie wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok. Młody rośnie, ja czuję się dobrze. Niestety u nas ostatnio było smutno, bo teść przegrał walkę z nowotworem. Ale życie toczy się dalej
i mamy swój mały cud
Wyrazy wspolczuciaU mnie też na 100% chłopiec . Właśnie wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok. Młody rośnie, ja czuję się dobrze. Niestety u nas ostatnio było smutno, bo teść przegrał walkę z nowotworem. Ale życie toczy się dalej
i mamy swój mały cud
zadowolonaM
Fanka BB :)
Nie miałam tak a jaki masz wynik moczu?? A puchną ci czy nie?Stopy chyba za duzo chodze I schody ,a to dopiero pietnasty tydzien .Zawsze dużo byłam w ruchu i jestem zdziwiona .Ma któraś też tak?
Mocz miałam na początku robiony i był ok .Nie puchna .Jak sie poloze to lepiej.Wróciłam do domu około południa no i ogarnąć chatę obiad,a gotować to latam po schodach i to wiadomo kilometryNie miałam tak a jaki masz wynik moczu?? A puchną ci czy nie?
reklama
Aga@
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj byłam w szpitalu na Karowej w Warszawie ze skierowaniem do poradni diabetologicznej. Wszystko trwało od 8 do 14, całkowita strata czasu. Jakby ktoś tam się wybierał to mogę opisać jak to wygląda. Teraz szukałabym innego miejsca, ehh
Jedyny plus , że dostałam glukometr
Jedyny plus , że dostałam glukometr
Podziel się: