Ja kiedyś gralam w klapkach w piłkę i niechcący kopnął mnie w duży palec ,przeswietlenie nic nie wykazało .Spuchniete było strasznie ,strasznie długo.Stosowalam różne domowe sposoby .Chyba trwało to pół roku.Sama z tego wszystkiego zaczęłam kulec i poszłam prywatnie na rehabilitację ,by to rozruszać z tego bólu to wszystko zrobiło się sztywne.Więc takie niby stłuczenia ,a też dają popalić.Teraz mi się przypomniało jak były upały lipiec,a ja to zrobiłam w maju to jadąc samochodem wpadalam do domu by w zimnej wodzie to schłodzić całą była zapalona brr strach było patrzećByłam w piątek zaraz po upadku i niby złamania nie było nogę oglądałam lodem plus altacet a tu zero poprawy krwiak jest noga bania opuchnięta i boli kurde
reklama
Daj znac co i jak po lekarzu no i koniecznie powiedz ze mozesz byc w ciazy. Zeby nie dali ci lekow których nie powinnaś bracByłam w piątek zaraz po upadku i niby złamania nie było nogę oglądałam lodem plus altacet a tu zero poprawy krwiak jest noga bania opuchnięta i boli kurde
zadowolonaM
Fanka BB :)
Siedzę czekam napisze ... tak mi dziś chce się wymiotować .. gdyby to było za tydz to bym myślała ze objaw ciążyDaj znac co i jak po lekarzu no i koniecznie powiedz ze mozesz byc w ciazy. Zeby nie dali ci lekow których nie powinnaś brac
Oj mam nadzieje ze u ciebie zakielkuje. Ja tez jestem 7dpo ale nadziei za duzo nie mam przy tych moich wynikach jakie mialam ostatnioSiedzę czekam napisze ... tak mi dziś chce się wymiotować .. gdyby to było za tydz to bym myślała ze objaw ciąży
zadowolonaM
Wogole mówię im ze mogę być w ciąży ale za wcześnie na test to mi robią betę kuzwa wynik Będzie wiadomo ujemny fałszywy zreszta i czekam 1h20 min na wynik a to ze boli to nic ... bo pani od rtg chce wynik bety a i tak każe jej zasłonić brzuch matko jakie słabe podejście maja a wysłuchanie pacjenta to wogole bez sensu bo nie słuchają
zadowolonaM
Oj mam nadzieje ze u ciebie zakielkuje. Ja tez jestem 7dpo ale nadziei za duzo nie mam przy tych moich wynikach jakie mialam ostatnio
Ja już z bólu mam
Wzdęcia gazy słabo mi ach mam dosyć ... a ty nie trać nadzieje bo nigdy nic nie wiadomo kochana
Eeee tam tym razem sie nie ludze. Choc nadzieja wiesz jak jest umiera ostatnia [emoji41] ale to bylaby 4 ciaza z pierwszego cyklu staran w ciagu 8 miesiecy .. cud nad cudy bylby ...Ja już z bólu mam
Wzdęcia gazy słabo mi ach mam dosyć ... a ty nie trać nadzieje bo nigdy nic nie wiadomo kochana [emoji3590][emoji3590]
[emoji1787][emoji1787] niezle.Babydust, kiedyś koleżanka opowiadała mi, że jej ciocia zachodziła w ciążę jak tylko usiadła na wujka piżamie Może Ty też tak masz
I to w wieku 41 lat prawie. Ja mysle ze po ostatnich wydarzeniach i lekach co mam cos moglo mi sie poprzestawiac i juz tak latwo nie bedzie [emoji21]
reklama
Podziel się: