Jak trojaczki ty przecież już po prenatalnych?Ponawiam pytanie dziewczyny, czy ktoś wie dlaczego mam strasznie wysoki poziom wolnej podjednostki beta hcg? Ponad 5 MoM....lekarz powiedział że takie poziomy są przy trojaczkach.....
reklama
Witamy i zapraszamyWitam! Jestem tu nowa i dołączę się do wpisów. W maju skończę 40 lat. Myłam już na 1 usg prenatalnym i pappa. Po mimo wielkiego stresu wyszło ok. Przez wiek wyniki początkowo kiepskie, ale po badaniu z krwi wynik się poprawił. Teraz czekam na badanie połówkowe pozdrawiam
zadowolonaM
Fanka BB :)
Kurczę nie wiem lekarz raczej powinien ci wszystko wyjaśnić .Ponawiam pytanie dziewczyny, czy ktoś wie dlaczego mam strasznie wysoki poziom wolnej podjednostki beta hcg? Ponad 5 MoM....lekarz powiedział że takie poziomy są przy trojaczkach.....
annauelle
Fanka BB :)
Ja przy bliznietach miałam wykryte zaraz na pierwszym usg.. z tym ze gin mowil wtedy ze do konca nie jest pewny czy tylko 2...ale wiadomo wtedy nie badano tak na szeroką skale bety..Ponawiam pytanie dziewczyny, czy ktoś wie dlaczego mam strasznie wysoki poziom wolnej podjednostki beta hcg? Ponad 5 MoM....lekarz powiedział że takie poziomy są przy trojaczkach.....
No może miały być trojaczki?A lekarz nic nie powiedział.Jak trojaczki ty przecież już po prenatalnych?
przykro mi nigdy nie robilam pappa i nigdy nie mialam badanego wolej jed betaPonawiam pytanie dziewczyny, czy ktoś wie dlaczego mam strasznie wysoki poziom wolnej podjednostki beta hcg? Ponad 5 MoM....lekarz powiedział że takie poziomy są przy trojaczkach.....
No nie...jest jednoJak trojaczki ty przecież już po prenatalnych?
...tylko poziom bhcg jak przy trojaczkach...
Właśnie dlatego to takie dziwne....gdyby było troje to byłaby norma...No nie...jest jedno
...tylko poziom bhcg jak przy trojaczkach...
Martwi mnie to...
reklama
Tojaka jak tam twoje wyniki na cukier i insuline ? wszystko ok ?
Kochana, a ja na tym wyjezdzie. Relaksacja pelna bo bez dzieci wiec badania po powrocie. Dzieki, ze pytasz. Dam znac jak wroce.
Podziel się: