Ja brałam encorton. Czułam się po nim dobrze. Przed brałam dawkę 5mg a w ciąży 10mg do chyba gdzieś 15 tygodnia, potem miałam zmniejszyć na 5mg i zakończyć z końcem 20 tc.Dziewczyny, czy któraś brała encorton przy staraniach , jak samopoczucie po nim?
Bromergon wiem ze można zamienić na inny bardziej przyjazny .
Ja obecnie jestem na etapie starań , od euforii po rozpacz czy tym razem się uda.
Trochę inne leki ,ale czy to wystarczy ?
reklama
To tak jak u mnie - zachodziłam i traciłam szybko.. zwykle 6-7 tydzień.. u mnie chyba winne były kiry..no kazala zrobic badania immuno .. na zespol antyfosfolipiodowy
bo ja zachodze w ciaze natychmiast ... prawie od myslenia tylko a po tygodniu czyli w 5tc beta przestaje rosnac wiec cos z implantacja ..w listopadzie ciaze utrzymalam do 8tc ale w 6 tc zaczelam plamic i dowiedzialam ze beta zle rosla mialam tylko 500 jed a po 2 dniach tylko 700
Wow to duży chlopczyk z niego. Niech dzieciaczki rosną zdrowoMoj 9 msc , 11kg tez je i spi tylko[emoji175][emoji123]
Super, tak się ciszę ze dzieciątko się pięknie rozwijaWczoraj byłam na usg 8 tydz, lekarz zadowolony pokazywał zarys brzuszka i główki. Już zapisałam się na test Pappa. Buziaki dla was. Jestem cały czas na zwolnieniu.
eeee co to kiry ?To tak jak u mnie - zachodziłam i traciłam szybko.. zwykle 6-7 tydzień.. u mnie chyba winne były kiry..
Maja75, to chyba moja najgorsza ciąża jeśli chodzi o samopoczucie Choć od jakiegoś tygodnia mdłości są słabsze i rzadziej. Oby to był sygnał że idzie ku lepszemu. Czekam na piątkową wizytę - USG genetyczne, a chwilę później interpretacja Pappa (krew pobrana na poprzedniej wizycie). Zaczęłam 12 tydzień. Krwawienie już się nie powtórzyło. Wciąż się boję. Nienawidzę tego strachuJaanu jak sie czujesz?
No strach jest nie dobry, Ale my po przejściach to chyba do rozwiązania będziemy się bać.Maja75, to chyba moja najgorsza ciąża jeśli chodzi o samopoczucie Choć od jakiegoś tygodnia mdłości są słabsze i rzadziej. Oby to był sygnał że idzie ku lepszemu. Czekam na piątkową wizytę - USG genetyczne, a chwilę później interpretacja Pappa (krew pobrana na poprzedniej wizycie). Zaczęłam 12 tydzień. Krwawienie już się nie powtórzyło. Wciąż się boję. Nienawidzę tego strachu
Czekaj by byc madrzejsza prenatalme to inaczej genetyczne czy zas cos Innego?Maja75, to chyba moja najgorsza ciąża jeśli chodzi o samopoczucie Choć od jakiegoś tygodnia mdłości są słabsze i rzadziej. Oby to był sygnał że idzie ku lepszemu. Czekam na piątkową wizytę - USG genetyczne, a chwilę później interpretacja Pappa (krew pobrana na poprzedniej wizycie). Zaczęłam 12 tydzień. Krwawienie już się nie powtórzyło. Wciąż się boję. Nienawidzę tego strachu
reklama
Ja gdy miałam spadek to dostałam TardyferonDziewczyny co polecacie ma hemoglobine mam 11,8 spada mi I zawsze mialam w ciazy z tym problem ,a przypomnialo mi sie jak wczoraj odebralam wyniki.
Podziel się: