Ja gdy miałam spadek to dostałam Tardyferon.Miałam hemoglobinę 4,brałam go chyba z pół roku
reklama
Nie umiem tego wytłumaczyć ale tu dziewczyna świetnie to robi więc pozwoliłam sobie wkleićeeee co to kiry ?
Kochana doskonałe znam ten strach.. trzymaj się i myśl pozytywnie, wiem.. to trudne ale próbuj unikaj czytania niepokojących historii i pomalutku będzie lepiej.. już niedługo drugi trymestr- to już ryzyko straty spada A potem jakoś te tygodnie przyspieszają..Maja75, to chyba moja najgorsza ciąża jeśli chodzi o samopoczucie Choć od jakiegoś tygodnia mdłości są słabsze i rzadziej. Oby to był sygnał że idzie ku lepszemu. Czekam na piątkową wizytę - USG genetyczne, a chwilę później interpretacja Pappa (krew pobrana na poprzedniej wizycie). Zaczęłam 12 tydzień. Krwawienie już się nie powtórzyło. Wciąż się boję. Nienawidzę tego strachu
Napisz koniecznie po badaniu, podziel się radością
Ostatnia edycja:
Kochane byłam wczoraj na usg połówkowym. Będziemy mieć kolejnego syna wszystko wygląda w porządku- w główce, w brzuszku, w serduszku.. ponad 40 minut dokładnego sprawdzania i mierzenia. Nawet w głowce w środku jakieś pomiary.. szyjka, ilość wód też ok.
Warga i kręgosłup cały. Mały ziewał i przeżuwał coś
Ja mam 6 maja, Ale też się boję i czym więcej czytam i myślę o tym to dzisiaj brzuch boli. Jaki człowiek głupi.Kochana doskonałe znam ten strach.. trzymaj się i myśl pozytywnie, wiem.. to trudne ale próbuj unikaj czytania niepokojących historii i pomalutku będzie lepiej.. już niedługo drugi trymestr- to już ryzyko straty spada A potem jakoś te tygodnie przyspieszają..
Napisz koniecznie po badaniu, podziel się radością
Brumba, a ty już który tydzień?Kochane byłam wczoraj na usg połówkowym. Będziemy mieć kolejnego syna wszystko wygląda w porządku- w główce, w brzuszku, w serduszku.. ponad 40 minut dokładnego sprawdzania i mierzenia. Nawet w głowce w środku jakieś pomiary.. szyjka, ilość wód też ok.
Wspaniale!!!! Gratulacje!!!Kochane byłam wczoraj na usg połówkowym. Będziemy mieć kolejnego syna wszystko wygląda w porządku- w główce, w brzuszku, w serduszku.. ponad 40 minut dokładnego sprawdzania i mierzenia. Nawet w głowce w środku jakieś pomiary.. szyjka, ilość wód też ok.
No połówkowe czyli 20Brumba, a ty już który tydzień?
Czekaj by byc madrzejsza prenatalme to inaczej genetyczne czy zas cos Innego?
Mamaginekolog
Na czym polega Test podwójny? O Usg genetycznym. Test papp-a. Badania diagnostyczne w ciąży. Amniopunkcja i biopsja kosmówki.
mamaginekolog.pl
reklama
SuperKochane byłam wczoraj na usg połówkowym. Będziemy mieć kolejnego syna wszystko wygląda w porządku- w główce, w brzuszku, w serduszku.. ponad 40 minut dokładnego sprawdzania i mierzenia. Nawet w głowce w środku jakieś pomiary.. szyjka, ilość wód też ok.
Podziel się: