reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Maja75, to chyba moja najgorsza ciąża jeśli chodzi o samopoczucie :( Choć od jakiegoś tygodnia mdłości są słabsze i rzadziej. Oby to był sygnał że idzie ku lepszemu. Czekam na piątkową wizytę - USG genetyczne, a chwilę później interpretacja Pappa (krew pobrana na poprzedniej wizycie). Zaczęłam 12 tydzień. Krwawienie już się nie powtórzyło. Wciąż się boję. Nienawidzę tego strachu :(
Kochana doskonałe znam ten strach.. trzymaj się i myśl pozytywnie, wiem.. to trudne ale próbuj:) unikaj czytania niepokojących historii i pomalutku będzie lepiej.. już niedługo drugi trymestr- to już ryzyko straty spada:tak: A potem jakoś te tygodnie przyspieszają..
Napisz koniecznie po badaniu, podziel się radością :-) :)

Ostatnia edycja:
Kochane byłam wczoraj na usg połówkowym. Będziemy mieć kolejnego syna :biggrin2: wszystko wygląda w porządku- w główce, w brzuszku, w serduszku.. ponad 40 minut dokładnego sprawdzania i mierzenia. Nawet w głowce w środku jakieś pomiary.. szyjka, ilość wód też ok.
Warga i kręgosłup cały. Mały ziewał i przeżuwał coś:-D

Kochana doskonałe znam ten strach.. trzymaj się i myśl pozytywnie, wiem.. to trudne ale próbuj:) unikaj czytania niepokojących historii i pomalutku będzie lepiej.. już niedługo drugi trymestr- to już ryzyko straty spada:tak: A potem jakoś te tygodnie przyspieszają..
Napisz koniecznie po badaniu, podziel się radością :-) :)
Ja mam 6 maja, Ale też się boję i czym więcej czytam i myślę o tym to dzisiaj brzuch boli. Jaki człowiek głupi.

Kochane byłam wczoraj na usg połówkowym. Będziemy mieć kolejnego syna :biggrin2: wszystko wygląda w porządku- w główce, w brzuszku, w serduszku.. ponad 40 minut dokładnego sprawdzania i mierzenia. Nawet w głowce w środku jakieś pomiary.. szyjka, ilość wód też ok.
Brumba, a ty już który tydzień?

Wspaniale!!!! Gratulacje!!!

reklama
Super

Do góry