reklama
5th_avenue
Fanka BB :)
Dzien dobry Kochane, ja tylko chciałam sie podzielić wiadomością ze 27.03 przez cc przyszedł na świat nasz synuś - Michał. 3210g i 52 cm naszego szczęścia. Jesteśmy w nim już wszyscy zakochani [emoji3590]
Cuda sie zdarzają, marzenia spełniają czego i Wam wszystkim życzę [emoji4]
Cuda sie zdarzają, marzenia spełniają czego i Wam wszystkim życzę [emoji4]
Gratulacje prześliczny słodziaczek niech rośnie zdrowo❤Dzien dobry Kochane, ja tylko chciałam sie podzielić wiadomością ze 27.03 przez cc przyszedł na świat nasz synuś - Michał. 3210g i 52 cm naszego szczęścia. Jesteśmy w nim już wszyscy zakochani [emoji3590]
Cuda sie zdarzają, marzenia spełniają czego i Wam wszystkim życzę [emoji4]Zobacz załącznik 956885
Chrząszczyk 1
W ostatniej ciazy piłam jedna dziennie, mala w niewielkiej filiżance. W poprzednich ciazach odrzucało mnie od kawy.Pijecie mała kawę?
Chrząszczyk 1
Śliczności piękne. Dużo zdrowka dla Was[emoji255][emoji7]Dzien dobry Kochane, ja tylko chciałam sie podzielić wiadomością ze 27.03 przez cc przyszedł na świat nasz synuś - Michał. 3210g i 52 cm naszego szczęścia. Jesteśmy w nim już wszyscy zakochani [emoji3590]
Cuda sie zdarzają, marzenia spełniają czego i Wam wszystkim życzę [emoji4]Zobacz załącznik 956885
Gratulacje!!!! Z całego serca !!! Duuuuuuużo zdrówka dla Was i szczęścia, szczęścia, szczęścia!!!! Cały worek !Dzien dobry Kochane, ja tylko chciałam sie podzielić wiadomością ze 27.03 przez cc przyszedł na świat nasz synuś - Michał. 3210g i 52 cm naszego szczęścia. Jesteśmy w nim już wszyscy zakochani [emoji3590]
Gratulacje kochana i zdrówka dla wasDzien dobry Kochane, ja tylko chciałam sie podzielić wiadomością ze 27.03 przez cc przyszedł na świat nasz synuś - Michał. 3210g i 52 cm naszego szczęścia. Jesteśmy w nim już wszyscy zakochani [emoji3590]
Ja piję bezkofeinową, ale wogóle mnie nie ciągnie do kawki.W ostatniej ciazy piłam jedna dziennie, mala w niewielkiej filiżance. W poprzednich ciazach odrzucało mnie od kawy.
reklama
Slicznosci wszystkiego dobrego ,życzę Ci jak najmniej bólu po ccDzien dobry Kochane, ja tylko chciałam sie podzielić wiadomością ze 27.03 przez cc przyszedł na świat nasz synuś - Michał. 3210g i 52 cm naszego szczęścia. Jesteśmy w nim już wszyscy zakochani [emoji3590]
Podziel się: