Mnie odrzuciło, zupełnie przeszła mi chęć..Pijecie mała kawę?
reklama
Tak, brałam. Nie miałam jazd ale jak próbowałam na całą tabletkę przejść to źle się czułam więc tak łykałam po ćwiartce albo połówce. Wiem, że jest jakiś zamiennik, lepiej tolerowany ale nie pamiętam nazwy.Brumba brałas bromergon??? ja miałam w zeszłym roku tez przepisany przez gina ale miałam takie jazdy po nim ze zyc normalnie sie nie dało....miałam zaczac od 1/4 tabletki i dojsc do calej ale po tej małej dawce normalnie czułam sie jakbym umierala....
Od wczoraj biore progesteron...zobaczymy co bedzie...
Gratulacje zdrówka dla mamy i syneczka. jaki śliczniutki. Widać, że po cc, nie jest wymęczony jak dzieci po sn.Dzien dobry Kochane, ja tylko chciałam sie podzielić wiadomością ze 27.03 przez cc przyszedł na świat nasz synuś - Michał. 3210g i 52 cm naszego szczęścia. Jesteśmy w nim już wszyscy zakochani [emoji3590]
Cuda sie zdarzają, marzenia spełniają czego i Wam wszystkim życzę [emoji4]Zobacz załącznik 956885
Ostatnia edycja:
No właśnie nie znam grrr bo raz były kolanka zaciśnięte a przy drugim podejściu pępowina w krokuA ty kochana już chyba znasz płeć? Może pisałaś zanim do Was dołączyłam. Na kiedy masz termin?
Termin na 27 sierpnia.
Dobrze, że to jednak miesiączka bo to wyglądało trochę niepokojąco, taki ból parę dni po zabiegu..Dzięki za odpowiedź, dostałam dziś pierwszą miesiączkę po zabiegu więc pewnie dlatego tak mnie bolało i boli nadal.
Przykro mi z powodu bety, Trzymaj się.
Tego Ci serdecznie życzęDobrze ze masz @ znaczy chodzi ze samo przyszło ja znowu na wywołaniu kurczę ale mam tez clo i może następnej już nie będzie
Może podjedź..będziesz spokojniejszaDziewczyny doradzcie zaczelo mi się coś robić z boku nad zębem na dziasle .Nie boli to mocno jak przycisne i tu moje pytanie.Lepiej podjechać co?Może mi coś zaradzi ,powiem wam jAkbym nie była to bym zaraz nie leciała
Nie bylam ,afty mi sie zrobily .Plukalam szalwia,I sokiem z cytryny troche go rozcienczylam z wodaMoże podjedź..będziesz spokojniejsza
No ja mysle ,ze dame mi bedzie o tym czasie (bawic sie )na weselu corkiNo właśnie nie znam grrr bo raz były kolanka zaciśnięte a przy drugim podejściu pępowina w kroku
Termin na 27 sierpnia.
reklama
Wow z brzuszkiem na weselu córki pięknieNo ja mysle ,ze dame mi bedzie o tym czasie (bawic sie )na weselu corki
Podziel się: