Kasiulek 77
Fanka BB :)
Jej super gratuluję to musi być piękne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje Wam. Slodkosci[emoji7]Dużo zdrowka i szybkiego powrotu do sprawności sprzed ciąży.Dzisiaj wróciłam ze szpitala. Kosia urodziła sie 23.08 . 57 cm i 3.5 kg do kochania . Mamy trochę problemów jedzeniowych . Mała jest na razie niejadkiem ale mam nadzieję ze w domu już o to zadbamy. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.
Kurcze przez przypadek dałam przy Twoim poście nie lubię.Nawet się nie kapnelam.Dopiero teraz patrzę kto to dał ,a to ja .Zdziwienie duże dlatego najmocniej przepraszam.Już też zauważyłam ,że się mylę bo te kciuki są tak blisko siebie i po prostu wskoczy nie ten.
Wszystkiego dobrego dla Was.Jak ty się czujesz mocno obolala?Dzisiaj wróciłam ze szpitala. Kosia urodziła sie 23.08 . 57 cm i 3.5 kg do kochania . Mamy trochę problemów jedzeniowych . Mała jest na razie niejadkiem ale mam nadzieję ze w domu już o to zadbamy. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.
Nie ma problemu hehe przecież równie dobrze może Ci się nie spodobać co napisałamKurcze przez przypadek dałam przy Twoim poście nie lubię.Nawet się nie kapnelam.Dopiero teraz patrzę kto to dał ,a to ja .Zdziwienie duże dlatego najmocniej przepraszam.Już też zauważyłam ,że się mylę bo te kciuki są tak blisko siebie i po prostu wskoczy nie ten.
Jaka cudowna [emoji7] wielkie gratulacje [emoji253] [emoji324] [emoji480] dużo zdrowia dla Was dziewczyny [emoji8]
Gratulacje i wszystkiego dobregoDzisiaj wróciłam ze szpitala. Kosia urodziła sie 23.08 . 57 cm i 3.5 kg do kochania . Mamy trochę problemów jedzeniowych . Mała jest na razie niejadkiem ale mam nadzieję ze w domu już o to zadbamy. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.
Ja tez robilam Nifty chyba w 13 tc. Wczesniej zrobilam usg genetyczne z testem Paapa (pokazuje tez ryzyko problemow z lozyskiem i nadcisnienia). Wynik byl przejsciowy, tzn 1/480 w przypadku ZD. Lekarz robiacy test powiedzial, ze nie widzi potrzeby robienia Nifty, bo jego zdaniem wynik bedzie dobry. Tak rzeczywiscie bylo .Wykonywałam Nifty w 10tc. Wynik był bardzo szybko...warto. Byłam spokojniejsza i nie stresowałam się aż tak bardzo na USG.
Dzisiaj wróciłam ze szpitala. Kosia urodziła sie 23.08 . 57 cm i 3.5 kg do kochania . Mamy trochę problemów jedzeniowych . Mała jest na razie niejadkiem ale mam nadzieję ze w domu już o to zadbamy. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.
Gratulacje Następna istotka jest na świecie Dużo zdrówka Dla Was