reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Trochę z innej beczki dziewczyny powiedzcie mi czemu faceci zdradzają... Wczoraj była u mnie koleżanka ma faceta 1,5 roczne dziecko jest w drugim miesiącu ciąży i na msg przeczytała wiadomości ze jej facet pisze sobie z koleżanką ze szkoły taki wiadomości ze jak czytałam że zygam tęcza opcja mi się włączyła przesłała sobie zdjęcia buziaczkow jak i innych części ciała ona mu nic nie powiedziała że wie narazie śledzi te wiadomości tylko niby podstaw nie ma żeby go o coś posadzać bo na noce nie znika jest czuły i opiekuńczy w jego zachowaniu nic się nie zmieniło a mimo to z tamtą romansuje nie wiem czy to dobre słowo i powiem wam szczerze że nie wiem co mam jej radzić mnie były maz kiedyś zdradził to spakowałam mu walizki i poszedł won i trochę się jej dziwię...... Kurde się rozpisałam w innym temacie trochę ale w wami można pogadać o wszystkim co myślicie o tym ?

annauelle to bardzo dobrze że dzieci nas akceptuja , nasze towarzystwo i nie wstydzą się nas , że traktują nas nie jako zło konieczne lecz jako kogoś bliskiego , komu ufają z kim chcą spędza czas, Ja na fitness chodzę z młodszą dwa razy w tygodniu. Pamiętam że starsza Natalia gdy w wolnych chwilach dorabiała sobie w klubie jako barmanka często dzwoniła do mnie bym przyjechała na drinka- nie lubiłam tego klubu lecz sam fakt że dziecko mnie zaprasza to zawsze z mężem przyjeżdzaliśmy - wpierw u niej popróbowaliśmy jej nowych przepisów a potem jechaliśmy do swoich klubów potańczyć :-)

Marysia1976 co najwyżej może urosnąć Ci tylko brzuch... trzymam mocno kciuki by brzuszek rósł tak jak należy i byś pisała same dobre wieści o rozwoju a my będziemy się tymi wieściami delektować

Karlaa3 oj jak ja Ci tych Włoch zazdroszczę - uwielbiam ten klimat, włoskie plaże - możliwość leniuchowania i opalania
się, kuchnie prostą i smaczną - ech znów bym pojechała i rozkoszowała się - nie miałabym nic przeciwko by na dłużej tam się zatrzymać

znadziejami mówiłam Ci juz że menopauza w naszym wieku nie istnieje :wink: Obecnie przebywam w Walii i jest zimno - dziś całe 13 stopni i deszczu mam już dość!!! Do kraju wracam 30 sierpnia i mam nadzieję, że jeszcze zdążę się opalić ! Moja lipcowa opalenizna już prawie zanikła :szok:

Martkaaa5 czemu? - bo inna, bo dreszczyk emocji, adrenaliny, bo spełnia jego erotyczne fantazje- odskocznia od rzeczywistości to są wg mnie powody zdrady/romansowania. Gdzieś coś musi się psuć w związku, wkradła się być może rutyna/nuda, może szuka czegoś czego być może nie ma w domu. Może należy do tych mężczyzn co nie potrafią utrzymać ... w spodniach i wieczny niedosyt sexu. Takich "może" jest pewnie wiele i któreś jest trafieniem albo i nie.
Koleżanka powinna podjąć szybką decyzję o rozmowie z mężem , musisz jej wiercić dziurę w brzuchu bo stanie z boku i przyglądanie
się do niczego dobrego nie prowadzi i albo będzie umiała z tym żyć albo będzie się zatruwać a fakt że jest w ciąży to na pewno nie służy ani jej ani dziecku.

Trochę z innej beczki dziewczyny powiedzcie mi czemu faceci zdradzają... Wczoraj była u mnie koleżanka ma faceta 1,5 roczne dziecko jest w drugim miesiącu ciąży i na msg przeczytała wiadomości ze jej facet pisze sobie z koleżanką ze szkoły taki wiadomości ze jak czytałam że zygam tęcza opcja mi się włączyła przesłała sobie zdjęcia buziaczkow jak i innych części ciała ona mu nic nie powiedziała że wie narazie śledzi te wiadomości tylko niby podstaw nie ma żeby go o coś posadzać bo na noce nie znika jest czuły i opiekuńczy w jego zachowaniu nic się nie zmieniło a mimo to z tamtą romansuje nie wiem czy to dobre słowo i powiem wam szczerze że nie wiem co mam jej radzić mnie były maz kiedyś zdradził to spakowałam mu walizki i poszedł won i trochę się jej dziwię...... Kurde się rozpisałam w innym temacie trochę ale w wami można pogadać o wszystkim co myślicie o tym ?
Mnie mąż zdradzal kupę lat. Wiele wybaczylam ze względu na dzieci. Poza tym też był dla mnie czuły itd. Jak coś odkryłam to miał na wszystko wytłumaczenie. Nie chciałam chyba tego widzieć. Niestety wszystko jest do czasu i pewnego dnia coś we mnie pękło i powiedziałam dość. Byłam wtedy na wychowawczym z małymi dziećmi 2 i 7 lat. Z perspektywy czasu co mogę doradzić - uciekać i to szybko. Ja straciłam 16 lat ( jedynie mam cudowne dzieci z tym czlowiekirm). Tacy ludzie się nie zmieniają - mój Ex mąż do tej pory prowadzi takie życie i zdradza wszystkie kobiety z którymi jest. Teraz dopiero wiem jak to jest - kiedy mąż Cię kocha. :)
I najważniejsze - zdrada najczęściej się pojawia gdy przychodzą dzieci - żona jest zaniedbana i zmeczona i nie ma ochoty na sex. Jeżeli partner to przetrwa- to znaczy ze Cie naprawdę kocha :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, u mnie już blisko rozwiązanie i cieszę się, że niebawem znów zaczną się pieluszki, wstawianie w nocy, karmienie, i tak dalej... chciałam wybrać się na basen, taka mnie coś ochota naszła, ale nie zmieściłam się w żaden kostium :(( partner powiedział, żebym więc została z nim w łóżku, bo tam nie potrzebuję żadnego kostiumu... no i uległam. W życiu bym nie pomyślała, że seks z rana i to w tak zaawansowanej ciąży może dawać tyle radości! Z mężem w poprzednich jakoś nie mogłam się przemóc... a i muszę się pochwalić - znów zostanę babcią! Moja średnia córka zadzwoniła i powiedziała, że mi pozazdrościła jednak tego brzuszka... jest w drugim miesiącu. Trochę to dziwne być babcią w ciąży, ale jak już nieraz wam mówiłam, na tym jednym szkrabie nie poprzestanę. Marzy mi się by jeszcze po 50 rodzić, ale czy organizm mi na to pozwoli? Okaże się, pozdrawiam

@znadziejami ja wolę jak jeste chłodniej, deszcz lubię. Zwłaszcza jak ostatnio jest tak sucho.
Głowa do góry, trzymam kciuki i mam nadzieję, że będzie dobrze.

@Martka nie wiem dlaczego faceci zdradzają i co Ci poradzić?
To już koleżanki decyzja. Powinna z nim pogadać szczerze.

@Bozena47 no i dobrze Ci mąż powiedział hihi.
Zazdroszczę seksu, ale ja mam zakaz, choć chęci są i od kilku dni nawet mam tematyczne sny.
Gratuluję, że zostaniesz Babcią. Każda z nas prędzej czy później zostanie.
Trzymam kciuki, aby Twoje marzenia się spełniły i zdrowie dopisało.

Dzisiaj wróciłam ze szpitala. Kosia urodziła sie 23.08 . 57 cm i 3.5 kg do kochania :). Mamy trochę problemów jedzeniowych . Mała jest na razie niejadkiem ale mam nadzieję ze w domu już o to zadbamy. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.

Załączniki

• P_20180824_085014_vHDR_On.jpg
    P_20180824_085014_vHDR_On.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry