reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Kobietki witam serdecznie, niedzielnie.
Życzę wszystkim dobrego dnia.
Ale się forum ożywiło:) nie zaglądałam kilka dni a tu nadrobić nie mogę.

Bietako witam serdecznie, cieszę się że nas znalazłaś:)
Wzajemnie dobrego dnia mamy takie fazy jak cisza to cisza a jak się rozpiszemy to końca nie widać i dobrze że coś się dzieje :-) :);)

reklama
Serdeczne wszystkim dziękuję :). Miałam cc i bylo trochę gorzej niż pierwsza cc .ale najważniejsze ze mam to juz za sobą. Cieszę się ze mój synek tez w miarę dobrze przyjął całą sytuację chociaz dzisiaj kiedy tłumaczyłam mu meandry pojawienia sie siostry otrzymałam pięścią w brzuch na znak ze zrozumiał:hmm:. Aż mnie zgielo

Serdeczne wszystkim dziękuję :). Miałam cc i bylo trochę gorzej niż pierwsza cc .ale najważniejsze ze mam to juz za sobą. Cieszę się ze mój synek tez w miarę dobrze przyjął całą sytuację chociaz dzisiaj kiedy tłumaczyłam mu meandry pojawienia sie siostry otrzymałam pięścią w brzuch na znak ze zrozumiał:hmm:. Aż mnie zgielo
A synek ile ma?
Nie chcę się wtrącać, ale jakby się powtórzyła sytuacja z jego buntem to bym spróbowała tłumaczyć, żeby Cię nie uderzał bo to boli.
Pierwsze dni mogą być trudniejsze. Dla wszystkich to nowa sytuacja ale dacie radę.

Miłej niedzieli wszystkim

Kasiunia76 ogromne gratulacje dzidzia przekochana zdrowka dla calej Twojej rodzinki

A synek ile ma?
Nie chcę się wtrącać, ale jakby się powtórzyła sytuacja z jego buntem to bym spróbowała tłumaczyć, żeby Cię nie uderzał bo to boli.
Pierwsze dni mogą być trudniejsze. Dla wszystkich to nowa sytuacja ale dacie radę.

Miłej niedzieli wszystkim
synek bedzie miał 2 lata. To nie bylo złośliwie tylko zeby mi pokazać ze tam była dzidzia. A teraz bardziej chce sie wlasnie pokazać z dobrej strony. Cos jakby zobaczcie a ja tez jestem super :)

Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Ale jakoś weszłam spowrotem. Ja rocznik 78. Ostatni mój gwizdek na ciążę ale ciężko nam to wychodzi
Witaj @Monikaaaa ja też 78 u mnie też gwiażdżą że to ostatnia Chwila robię co mogę chociaż dopiero drugi cykl 2go ma być @ ale mam nadzieję że nie u mnie 8-)8-);)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry