Marysia1976
Aktywna w BB
To masz problem z głowyHmmm to ja jestem jakaś dziwna chyba bo ani nie pije kawy wogole nigdy ani nie pale wogole nigdy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To masz problem z głowyHmmm to ja jestem jakaś dziwna chyba bo ani nie pije kawy wogole nigdy ani nie pale wogole nigdy
Ten jeden napewnoTo masz problem z głowy
@bietako wiem, że to nie jest pocieszenie, ale ja też dziś dostałam @ może w następnym cyklu nam się uda, czas pokażekasiunia76 w myślach już posprzątałaś :-)
Trzymam mocnaśno kciuki na wieści
znadziejami dziękuję za ciepłe przyjęcie :-)
Marysia1976 przy pierwsszej ciąży paliłam tak jak Ty - i również gin mi mówił bym ograniczyła - niestety paliłam do końca i dużo dłużej - na szczęście urodziłąm wtedy zdrową córeczkę - niestety wyszczekaną - pyskującą w wieku dojrzewania (niech będze to wina mojego palenia xD)
Palenie na szczęście rzuciłam w 2014 roku - w prezencie dla mężą - zawsze mówił, że będzie to najpiękniejszy prezent jaki mogę mu zrobić - i tak też się stało na święta w grudniu gdy przyjechał do domu byłam niepaląca :-) Co do rzucania i zabijania masz rarcję mi dzieci pomogły bardzo trzymały buzię na kłódkę nic nie mówiły i schodziły mi z drogi ...
Martkaaa5 trzymam kciuki by @ się nie pojawiła :-)
U mnie @ taka, że leci jak woda z kranu- nad ranem zapaskudziłam drogę do łazienki :-(
Nocka znów zarwana nie pptrafię położyć się i zasnąć jak normalny człowiek tylko w kółko te same myśli w głowie i obrazy sprzed miesiąca gdy roniłąm - wiem że czas leczy rany że przyjdzie taka chwila, że będzie lżej ale póki co tak nie jest...cieszę się, że Was znalazłam i mogę się tu wyżalić, popłakać, Wiem, że zostanę zrozumiana, dziękuję Wam bardzo za to że jesteście, że czytacie...
Spokojnego popołudnia Wam życzę :-)
Trzymam mocno kciuki nie możemy się poddawać tak bez walkiznadziejami przykro mi .
Zarządzam że kolejny cykl jest nasz i dwie kreski szczęścia będą należały do nas
Dziewczyny macie racje nie można się poddawać, ale też trzeba wg mnie umieć powiedzieć w odpowiednim momencie stop. Ja staram się o maleństwo już jakiś czas, a niestety czas działa na niekorzyść w naszym wieku, więc jeszcze będę próbować, ale liczę się z tym, że kiedyś będę musiała starania zakończyć albo upragnioną ciążą albo po prostu z racji wieku.Trzymam mocno kciuki nie możemy się poddawać tak bez walki
Dziewczyny macie racje nie można się poddawać, ale też trzeba wg mnie umieć powiedzieć w odpowiednim momencie stop. Ja staram się o maleństwo już jakiś czas, a niestety czas działa na niekorzyść w naszym wieku, więc jeszcze będę próbować, ale liczę się z tym, że kiedyś będę musiała starania zakończyć albo upragnioną ciążą albo po prostu z racji wieku.
Miłego dnia dla wszystkich