Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Mati, ja mam od tygodnia plamienia. Nie wiadomo skad...zaliczylam trzech lekarzy (dwoch ginekologow, bo trzeci byl od usg serduszka), niby szyjka i lozysko ok, ale cos sie nadal pokazuje. Boli mnie tez brzuch i twardnieje szczegolnie po poludniu i wieczorami. Mam nakaz oszczedzania. Staram sie bardzo, ale ile mozna lezec? Na spacerki chodzilam w ubieglym tygodniu. Byly plamienia. W tym nie chodze i sa plamienia... juz sama nie wiem co robic. W sklepach bylam kilka razy od poczatku ciazy, bo to dla mnie duzy wysilek. Nie ma lekko, ale sa i lepsze okresy, 2 tygodnie temu jeszcze chodzilam do pracy. Mam taki plan, zeby 3 dni przelezec i zobaczyc czy to cos da, bo chcialabym jeszcze teoche "pozyc" zanim zrobie sie calkiem kulista .Pije dużo wody ale fakt muszę ogarnąć ile naprawdę pije tej wody może faktycznie za mało.. posiew miałam zrobiony i wynik dodatni jest jakaś bakteria i urolog dał niby według tego antybiotyk. Dziś drugi dzień jak biorę mam nadzieję że pomoże.. bo jak czytam że chodzicie na spacery,zakupy itd. To mnie krew zalewa bo ja cały dzień leżę a taka ładna pogoda jest cały czas.. dobrze że mieszkam na wsi to chociaż w piżamie przed dom wyjdę.. ale jak patrzę na mój zachwaszczony ogród to mnie nerwica bierze nic kurcze nie mogę robić.. Dziękuję za odpowiedzi
Takze nosy do gory i do przodu. Bedzie dobrze