reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ja czekam na usg w piatek ,mam nadzieje ze zdaza czasowo, gdyz musze odebrac córkę ze szkoly i nie bede miala czasu siedziec i czekac jesli beda opoznienia . Badania wychodza dobrze czyli krew cukier zbadalam nawet d3 poziom ,powoli zbliza sie koniec ciazy ,mam nadzieje ze male wykluje sie szybciej . Gdyz lekarze troche sie czepiaja mojego wieku a chcialabym zeby moglo tak byc po mojemu,czyli poród w domu, no nic to ,zobaczymy jak to bedzie. Buziaki [emoji8] piszcie co tam u was.

reklama
Basiek, a na kiedy masz termin? Przepraszam, ale posialam gdzies kartke, na ktorej sobie zapisalam terminy i plcie dzieciaczkow ;) z forum. I gdzie mieszkasz, ze rozwazasz porod domowy? Chyba nie w Pl... ja tez kiedys chcialam porod domowy, ale u mnie raczej rozwazane jest cc.

Basiek, a na kiedy masz termin? Przepraszam, ale posialam gdzies kartke, na ktorej sobie zapisalam terminy i plcie dzieciaczkow ;) z forum. I gdzie mieszkasz, ze rozwazasz porod domowy? Chyba nie w Pl... ja tez kiedys chcialam porod domowy, ale u mnie raczej rozwazane jest cc.
Termin mam na koniec czerwca 29 ,faktycznie nie jestem w polsce ale w uk. Troche zwariowane to wszystko bo z racji wieku nawet nikt nie daje mi możliwości porodu w domu. No ale zobaczymy jak to bedzie ,badzmy dobrej mysli[emoji6]

Termin mam na koniec czerwca 29 ,faktycznie nie jestem w polsce ale w uk. Troche zwariowane to wszystko bo z racji wieku nawet nikt nie daje mi możliwości porodu w domu. No ale zobaczymy jak to bedzie ,badzmy dobrej mysli[emoji6]
To super! Jestes na ostatniej prostej i tak naprawde to za 2 tyg. bedzie donoszona ciaza i mozesz rodzic w kazdej chwili ;).

Witajcie dziewuszki Chloe zastanawia mnie czemu przyjmujesz acard ? Byłam przekonana że takie leki bierze się po stwierdzonych problemach z krzepliwością , czasem po poronieniach nawykowych . Nie słyszałam żeby wiek był wskazaniem . Ale to lekarz decyduje on napewno się na tym lepiej zna . Napewno nie zaszkodzi jak dziś zapytasz na wizycie .

Trzymam kciuki za wszystkie mamy po 40 :)
Zarówno te jak Basiek na finiszu jak i te na początku drogi tak jak ja :D Jadę po wyniki badań prenatalnych i okrutnie się denerwuje
Nie denerwuj się, bo prawdopodobnie nie ma czym. Gdyby było coś nie tak to już sami zadzwoniliby do Ciebie. Czekamy zatem na dobre wieści od Ciebie[emoji6][emoji4]

reklama
Chyba u większości z nas bez względu na wiek masakryczny jest ten ostatni miesiac. Wykańcza i psychicznie i fizycznie.
W sumie to czuje sie nadwyraz dobrze pomimo plamien na poczatku ciazy i lezenia do góry nogami[emoji23]w imie wyzszego dobra ,czyli malucha, tak na wszelki wypadek . Tak teraz wszystko robie choc raczej staram sie nie forsowac . Ale doczekac sie juz nie moge zeby zobaczyc to cudo ,zazdroszczę troche poprzedniczkom ktore juz sa po i moga cieszyc sie bobasami, no ale cóż pozostaje tylko czekac.
Rowniez trzymam kciukasy za staraczki i myślami jestem z Wami .[emoji11]

Do góry