reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

hej Dziewczyny! No to jestem po prenatalnym usg, najbardziej się bałam w sumie, czy serduszko bije, taka trauma z poprzedniej historii. Wszystko ok, przezierność, nosek, bicie serca. Pobrali krew na Pappa, wynik z opisem całości mam mieć już może w poniedziałek popołudniu, bo we wtorek mam wizytę u prowadzącego.
Odetchnęłam, naprawdę odetchnęłam...
a mąż jest muzykiem i nagrał bicie serca, może z tego jakiś utwór powstanie tylko ta wizyta mega krotka, lekarz miał kanapkę na biurku, pewnie głodny, więc się streszczał z usg wyszło, że 13 tc, a bobo mierzy ponad 7 cm
Gratulacje, najważniejsze to zdrowe maleństwo :)
Dużo zdrowia dla Was ;)

reklama
hej Dziewczyny! No to jestem po prenatalnym usg, najbardziej się bałam w sumie, czy serduszko bije, taka trauma z poprzedniej historii. Wszystko ok, przezierność, nosek, bicie serca. Pobrali krew na Pappa, wynik z opisem całości mam mieć już może w poniedziałek popołudniu, bo we wtorek mam wizytę u prowadzącego.
Odetchnęłam, naprawdę odetchnęłam...
a mąż jest muzykiem i nagrał bicie serca, może z tego jakiś utwór powstanie ;)
tylko ta wizyta mega krotka, lekarz miał kanapkę na biurku, pewnie głodny, więc się streszczał ;)
z usg wyszło, że 13 tc, a bobo mierzy ponad 7 cm
Super że wszystko w porządku:)

Wszystkiego dobrego dziewczyny na te święta, radosnych świąt! @annauelle tak mi przykro, z przyjemności nie musisz rezygnować, a może samo zaskoczy? Trzymam za Ciebie kciuki i bardzo mocno przytulam! @Brumba a jak Twoje starania? Pozdrawiam wszystkie serdecznie
Bożenko przeoczyłam gdzieś Twoje pytanie:) My dostaliśmy zielone światło od lekarza. Jest we mnie dużo strachu jakoś, mąż też już nie ma takich zapędów na polowanie na ciążę. Jak się uda to super.
Probuję o tym nie myśleć za dużo.:)

reklama
Do góry