reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
To chwal się co zażywałaś ;)
na endometrium znalazlam tak jak wy gdzies w necie ze dobry jest donq quai i na rozne kobiece problemy, folate byl wazny ,q 10. i taki tam zestaw na plodnosc tylko zwiekszylam dawki do podwojnej, jak nie zapomnialam wziasc[emoji16] zycie pedzilo a ja nie nadazalam ze wszystkim do tego wit d3 gdyz mam deficyt przy mojej chorobie autoimmunologicznej do tego k2mk7 wiadomo i te kwasy epa ,czesc z nich biore dalej tylko patrze na sklad bo to jednak podstawa jakie ma wspomagacze. [emoji8]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cholipa ja tez tyle się już naczytałam ze szok...Dotychczas brałam inofem,inofolic,castagnus...brałam tez witaminy dla kobiet starających się o ciaze(tu w uk sporo takich) ovarin.macę i jak na razie nie pamiętam co tam jeszcze było,ale sporo tego...teraz biore cynk,wiesiołek,cyclodynon i folik...
Basiek co to ten donq quai ??? musze się dowiedzieć heh :)
Mój maz teraz zazywa cynk,folik i selen...

dong quai to dziegiel inaczej chinski korzen ponoc pomocny na duzo kobiecych problemow ,tak patrze i widze ze zrobilam literowke w tej nazwie sorki[emoji16]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

hej Dziewczyny! No to jestem po prenatalnym usg, najbardziej się bałam w sumie, czy serduszko bije, taka trauma z poprzedniej historii. Wszystko ok, przezierność, nosek, bicie serca. Pobrali krew na Pappa, wynik z opisem całości mam mieć już może w poniedziałek popołudniu, bo we wtorek mam wizytę u prowadzącego.
Odetchnęłam, naprawdę odetchnęłam...
a mąż jest muzykiem i nagrał bicie serca, może z tego jakiś utwór powstanie ;)
tylko ta wizyta mega krotka, lekarz miał kanapkę na biurku, pewnie głodny, więc się streszczał ;)
z usg wyszło, że 13 tc, a bobo mierzy ponad 7 cm

hej Dziewczyny! No to jestem po prenatalnym usg, najbardziej się bałam w sumie, czy serduszko bije, taka trauma z poprzedniej historii. Wszystko ok, przezierność, nosek, bicie serca. Pobrali krew na Pappa, wynik z opisem całości mam mieć już może w poniedziałek popołudniu, bo we wtorek mam wizytę u prowadzącego.
tylko ta wizyta mega krotka, lekarz miał kanapkę na biurku, pewnie głodny, więc się streszczał ;)
Fajnie ,że dzielisz się ze swoim szczęściem z nami.Dobrze że badania ok.Można teraz odetchnąć

Gratulacje...teraz tylko zdrówka zycze i nudnej ciąży :)

reklama
Do góry