reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Kochana żebyś Ty wiedziała jak ja już jej nawsadzalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... a ona robi co chce .... może zegarki przestawię z 15 odrazu na 20 to może zbłądzi wtedy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... humor Ok nie martw się przyjdzie to trudno co zrobić takie życie [emoji6][emoji6]
To może lepiej przestaw I oby zbladzila i dała Ci wreszcie spokój na jakiś czas .

reklama
Ok moja droga .... zobaczymy do jutra jak @ nie przyjdzie będzie następny test
emoji6.png
emoji6.png
Więc będę czekała z niecierpliwością .Wiesz co ?chciała bym kiedyś zobaczyć Twoja reakcję jak pojawia się dwie kreski .

Wiesz co ???.... ja swoją tez [emoji23][emoji23]
Ha ha oj Lily uwierz nie chciała bys zapewniam Cię kochana .Na początek moje słowa cytuje ::o Boze i co ja teraz zrobię płacz .,Ale potem była by już tylko radość i myslenie o tym ze noszę w sobie nowe życie i modlitwa o to by było zdrowe .Znam swoje reakcje w tym temacie bo jak coś była by to moja piąta ciąża Lilly.

reklama
Do góry