To może lepiej przestaw I oby zbladzila i dała Ci wreszcie spokój na jakiś czas .Kochana żebyś Ty wiedziała jak ja już jej nawsadzalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... a ona robi co chce .... może zegarki przestawię z 15 odrazu na 20 to może zbłądzi wtedy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... humor Ok nie martw się przyjdzie to trudno co zrobić takie życie [emoji6][emoji6]
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
To może lepiej przestaw I oby zbladzila i dała Ci wreszcie spokój na jakiś czas .
[emoji1303][emoji8]
Powiem Ci szczerze że mimo iż robiłaś ten test tydzien temu to jakoś mnie nie przekonał .[emoji1303][emoji8]
Lilly40
Powiem Ci szczerze że mimo iż robiłaś ten test tydzien temu to jakoś mnie nie przekonał .
Ok moja droga .... zobaczymy do jutra jak @ nie przyjdzie będzie następny test [emoji6][emoji6]
Więc będę czekała z niecierpliwością .Wiesz co ?chciała bym kiedyś zobaczyć Twoja reakcję jak pojawia się dwie kreski .Ok moja droga .... zobaczymy do jutra jak @ nie przyjdzie będzie następny test
Lilly40
Więc będę czekała z niecierpliwością .Wiesz co ?chciała bym kiedyś zobaczyć Twoja reakcję jak pojawia się dwie kreski .
Wiesz co ???.... ja swoją tez [emoji23][emoji23]
Ha ha oj Lily uwierz nie chciała bys zapewniam Cię kochana .Na początek moje słowa cytuje : Boze i co ja teraz zrobię płacz .,Ale potem była by już tylko radość i myslenie o tym ze noszę w sobie nowe życie i modlitwa o to by było zdrowe .Znam swoje reakcje w tym temacie bo jak coś była by to moja piąta ciąża Lilly.Wiesz co ???.... ja swoją tez [emoji23][emoji23]
reklama
Zrozumiałam że chciała byś moja reakcje zobaczyć ha ha nie doczytałam po prostu .Wiesz co ???.... ja swoją tez [emoji23][emoji23]
Podziel się: