reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witajcie dziewczyny :)
Niestety ja nie zawsze mogę pisać bo jestem kobietą pracującą :-D i mam w pracy ostatnio udawanie głowy to biegli rewidenci, dzisiaj rada nadzorcza. Dlatego proszę o łagodny wyrok kary :-D jak tylko dam radę to będę klikać.
Miłego dnia dziewczyny ;)
Maggy zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Niestety ja nie zawsze mogę pisać bo jestem kobietą pracującą :-D i mam w pracy ostatnio udawanie głowy to biegli rewidenci, dzisiaj rada nadzorcza. Dlatego proszę o łagodny wyrok kary :-D jak tylko dam radę to będę klikać.
Miłego dnia dziewczyny ;)
Maggy zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.

Hmmmmm bez kawy wybaczenie się nie obejdzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć dziewczyny, no ja też w pracy, zaczynam rosnąć, ale mamy mrozy i mogę się zamknąć pod szerokimi golfami, ale córka i partner mnie przekonują żebym się tego nie wstydziła, no bo przecież nie ma czego... @Maggy39 jeszcze nic nie jest powiedziane, bądź dobrej myśli, trzymam za wszystkie kciuki, pozdrawiam

Hej kobietki znowu mam mętlik w głowie dziś mój facet jest w domku mam okazję .bo to piąty dzień po @ ,jednak nadal mam obawy z jednej strony strach czy dała bym radę z drugie ze czas jednak ucieka bo to już 43 lata i mogłabym kiedyś żałować swojej decyzji .

Hej kobietki znowu mam mętlik w głowie dziś mój facet jest w domku mam okazję .bo to piąty dzień po @ ,jednak nadal mam obawy z jednej strony strach czy dała bym radę z drugie ze czas jednak ucieka bo to już 43 lata i mogłabym kiedyś żałować swojej decyzji .

Ohhhh Ty nasz Kreciku ciagle masz wątpliwości .... bierz się za chłopa widzisz sama ze nie jest łatwo by się wystarać o pączusia [emoji16]

reklama
Już już się wykręca .... nic mi o ciąży nie wiadomo
emoji848.png
emoji848.png
emoji848.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
.... a zawsze można się napić mleka z kawą
Lilly koleżanko jak ogólnie się czujesz masz
Ohhhh Ty nasz Kreciku ciagle masz wątpliwości .... bierz się za chłopa widzisz sama ze nie jest łatwo by się wystarać o pączusia [emoji16]
Oj Ty moja droga Koleżanko wiesz a chyba Ciebie posłucham Ty zawsze umiesz podtrzymać na duchu i bardzo Cię za to cenię .a zresztą jak wszystkie dziewczyny tutaj bo każda umie doradzić i o to tutaj chodzi a co u Ciebie jak samopoczucie a raczej co Twoja kobieca intuicja podpowiada?

Do góry