reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Witajcie dziewczyny :)
Niestety ja nie zawsze mogę pisać bo jestem kobietą pracującą :-D i mam w pracy ostatnio udawanie głowy to biegli rewidenci, dzisiaj rada nadzorcza. Dlatego proszę o łagodny wyrok kary :-D jak tylko dam radę to będę klikać.
Miłego dnia dziewczyny ;)
Maggy zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Niestety ja nie zawsze mogę pisać bo jestem kobietą pracującą :-D i mam w pracy ostatnio udawanie głowy to biegli rewidenci, dzisiaj rada nadzorcza. Dlatego proszę o łagodny wyrok kary :-D jak tylko dam radę to będę klikać.
Miłego dnia dziewczyny ;)
Maggy zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.

Hmmmmm bez kawy wybaczenie się nie obejdzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć dziewczyny, no ja też w pracy, zaczynam rosnąć, ale mamy mrozy i mogę się zamknąć pod szerokimi golfami, ale córka i partner mnie przekonują żebym się tego nie wstydziła, no bo przecież nie ma czego... @Maggy39 jeszcze nic nie jest powiedziane, bądź dobrej myśli, trzymam za wszystkie kciuki, pozdrawiam

Hej kobietki znowu mam mętlik w głowie dziś mój facet jest w domku mam okazję .bo to piąty dzień po @ ,jednak nadal mam obawy z jednej strony strach czy dała bym radę z drugie ze czas jednak ucieka bo to już 43 lata i mogłabym kiedyś żałować swojej decyzji .

Hej kobietki znowu mam mętlik w głowie dziś mój facet jest w domku mam okazję .bo to piąty dzień po @ ,jednak nadal mam obawy z jednej strony strach czy dała bym radę z drugie ze czas jednak ucieka bo to już 43 lata i mogłabym kiedyś żałować swojej decyzji .

Ohhhh Ty nasz Kreciku ciagle masz wątpliwości .... bierz się za chłopa widzisz sama ze nie jest łatwo by się wystarać o pączusia [emoji16]

reklama
Już już się wykręca .... nic mi o ciąży nie wiadomo
emoji848.png
emoji848.png
emoji848.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
.... a zawsze można się napić mleka z kawą
Lilly koleżanko jak ogólnie się czujesz masz
Ohhhh Ty nasz Kreciku ciagle masz wątpliwości .... bierz się za chłopa widzisz sama ze nie jest łatwo by się wystarać o pączusia [emoji16]
Oj Ty moja droga Koleżanko wiesz a chyba Ciebie posłucham Ty zawsze umiesz podtrzymać na duchu i bardzo Cię za to cenię .a zresztą jak wszystkie dziewczyny tutaj bo każda umie doradzić i o to tutaj chodzi a co u Ciebie jak samopoczucie a raczej co Twoja kobieca intuicja podpowiada?

Do góry