reklama
No od czasu do czasu jest tu takie milczenie .Każdy zajety swoimi sprawami ,zabieganyEjjjjj leniuszki Hehehe nawet się Wam już pisać nie chce ???[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].... Didii leniuszku gdzie się podziewasz co nic się nie odzywasz ????[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
Chyba brak wiadomości to dobre wiadomości
Lilly40
Fanka BB :)
No od czasu do czasu jest tu takie milczenie .Każdy zajety swoimi sprawami ,zabiegany
Chyba brak wiadomości to dobre wiadomości
No właśnie Maju szkoda ze tylko piszemy jak coś się dzieje złego albo .... No właśnie jak dobre to już później dziewczyny się nie odzywają
Hej moje miłe koleżanki ja jestem raczej na bieżąco tylko nie mam zbytnio czasu pisać same rozumiecie dwoje maluchów to jest co robić .Ale stałe zaglądam tutaj chociaż na moment .Rzeczywiście DIdiii ostatnio co mało zagląda .Ogólnie dziewczyny chyba zajęte są .Pozdrawiam ciepło .
Lilly40
Fanka BB :)
Ja to mam doła totalnego, to nie będę was dołować dodatkowo.
W szpitalu ma mnie badać inny lekarz. Niestety z tego co czytałam nawet przy pustym jaju płodowym są noramalne objawy ciąży wiec raczej nie mam na co liczyć
Odpisał Ci Twój lekarz na SMS jak mu wysłałaś jaką masz betę ?????
A czemuś byś nas nie miała dolowac ,od tego tu jesteśmy (od dobrych informacji jak i tych złych)Myślisz jak my też mamy doła .Sama muszę się niekiedy kontrollowac by jakos wszystkie problemy nie zawladnely mną i co potem witaj depresjio nerwicoJa to mam doła totalnego, to nie będę was dołować dodatkowo.
W szpitalu ma mnie badać inny lekarz. Niestety z tego co czytałam nawet przy pustym jaju płodowym są noramalne objawy ciąży wiec raczej nie mam na co liczyć
Bo dla nich to rutynanic nie odpisał
reklama
To fajnie ,że jesteśHej moje miłe koleżanki ja jestem raczej na bieżąco tylko nie mam zbytnio czasu pisać same rozumiecie dwoje maluchów to jest co robić .Ale stałe zaglądam tutaj chociaż na moment .Rzeczywiście DIdiii ostatnio co mało zagląda .Ogólnie dziewczyny chyba zajęte są .Pozdrawiam ciepło .
Podziel się: