reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
HEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiam

Pozdrawiam Ciebie tez cieplutko ... niestety pozostaje nam tylko czekać .... trzymamy kciuki za Maggy i za wszystkie które się starają ... jesteśmy fajne babeczki [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16][emoji8][emoji8][emoji8]

Maggy39 myślami jestem z Tobą. Dwa razy poronilam (w 9 i 11 tygodniu) i najgorsza do czasu poronienia była niepewność połączona z chęcią by wszystko było dobrze. Przy kolejnej ciazy za szybko pognalam do lekarza i mocno mnie nastraszyl a gdy w 10 tygodniu dostałam krwawienia byłam przerażona ale intuicyjnie czułam że jest ok i tak było. Trzymam za Ciebie kciuki :-*

Cześć dziewczynki:)nie milknijcie tak ;)wiem,że odliczanie trwa :laugh2:...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia ;)...aaa może za mało się staramy ,może u Najwyższego trza zamówić ,to ja zamawiam syna :D:D:D

Cześć dziewczynki:)nie milknijcie tak ;)wiem,że odliczanie trwa :laugh2:...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia ;)...aaa może za mało się staramy ,może u Najwyższego trza zamówić ,to ja zamawiam syna :D:D:D

Kasiulek może ktoś nowy nas czyta i za chwile się odważy i odezwie [emoji6]... nooo ucichło troszeczkę ale pewnie zaraz się rozpiszemy jął którąś @ odwiedzi albo odwrotnie (oby)..... szkoda ze nie można taka na zamówienie bo ja to napewno dziewczynkę .... ale teraz po tych staraniach to jest mi obojętne oby się udało i oby zdrowe było [emoji7]....

reklama
Do góry