Meggy więc mamy nadzieję że jednak będzie dobrze tak jak pisałam mnie beta spadała i plamilam powodzenia .Odebrałam betę i mam prawie 10.000 . Nic z tego nie rozumiem.
reklama
Mnie duzo wcześniej w podbrzuszu bolalo tak jak @ więc jest szansa że od ciąży.Zyczę wszystkim dziewczynom tego aby szczęście się uśmiechnęła pozdrawiamTo też prawda ,przy drugiej ciąży tak miałam ,dlatego z testem się nie spieszyłam długo bo brzuch bolał , dopiero 2 tyg po terminie zrobiłam
Lilly40
Fanka BB :)
HEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiam
Pozdrawiam Ciebie tez cieplutko ... niestety pozostaje nam tylko czekać .... trzymamy kciuki za Maggy i za wszystkie które się starają ... jesteśmy fajne babeczki [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16][emoji8][emoji8][emoji8]
znadziejami
Super wiedziałam że będzie dobrzeOdebrałam betę i mam prawie 10.000 . Nic z tego nie rozumiem.
mamcik6
Zaangażowana w BB
Maggy39 myślami jestem z Tobą. Dwa razy poronilam (w 9 i 11 tygodniu) i najgorsza do czasu poronienia była niepewność połączona z chęcią by wszystko było dobrze. Przy kolejnej ciazy za szybko pognalam do lekarza i mocno mnie nastraszyl a gdy w 10 tygodniu dostałam krwawienia byłam przerażona ale intuicyjnie czułam że jest ok i tak było. Trzymam za Ciebie kciuki :-*
Kasiulek 77
Cześć dziewczynkinie milknijcie tak wiem,że odliczanie trwa ...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia ...aaa może za mało się staramy ,może u Najwyższego trza zamówić ,to ja zamawiam syna
Kasiulek 77
Miłego dnia kochane i piszcie piszcie piszcie
Lilly40
Cześć dziewczynkinie milknijcie tak wiem,że odliczanie trwa ...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia ...aaa może za mało się staramy ,może u Najwyższego trza zamówić ,to ja zamawiam syna
Kasiulek może ktoś nowy nas czyta i za chwile się odważy i odezwie [emoji6]... nooo ucichło troszeczkę ale pewnie zaraz się rozpiszemy jął którąś @ odwiedzi albo odwrotnie (oby)..... szkoda ze nie można taka na zamówienie bo ja to napewno dziewczynkę .... ale teraz po tych staraniach to jest mi obojętne oby się udało i oby zdrowe było [emoji7]....
Lilly40
Miłego dnia kochane i piszcie piszcie piszcie
Wzajemnie miłego dnia dziewczynki [emoji258]
reklama
Podziel się: