reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
HEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiam

Pozdrawiam Ciebie tez cieplutko ... niestety pozostaje nam tylko czekać .... trzymamy kciuki za Maggy i za wszystkie które się starają ... jesteśmy fajne babeczki [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16][emoji8][emoji8][emoji8]

Maggy39 myślami jestem z Tobą. Dwa razy poronilam (w 9 i 11 tygodniu) i najgorsza do czasu poronienia była niepewność połączona z chęcią by wszystko było dobrze. Przy kolejnej ciazy za szybko pognalam do lekarza i mocno mnie nastraszyl a gdy w 10 tygodniu dostałam krwawienia byłam przerażona ale intuicyjnie czułam że jest ok i tak było. Trzymam za Ciebie kciuki :-*

Cześć dziewczynki:)nie milknijcie tak ;)wiem,że odliczanie trwa :laugh2:...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia ;)...aaa może za mało się staramy ,może u Najwyższego trza zamówić ,to ja zamawiam syna :D:D:D

Cześć dziewczynki:)nie milknijcie tak ;)wiem,że odliczanie trwa :laugh2:...może potrzeba nam świeżej krwi ,dawno nikt nowy się nie pojawia ;)...aaa może za mało się staramy ,może u Najwyższego trza zamówić ,to ja zamawiam syna :D:D:D

Kasiulek może ktoś nowy nas czyta i za chwile się odważy i odezwie [emoji6]... nooo ucichło troszeczkę ale pewnie zaraz się rozpiszemy jął którąś @ odwiedzi albo odwrotnie (oby)..... szkoda ze nie można taka na zamówienie bo ja to napewno dziewczynkę .... ale teraz po tych staraniach to jest mi obojętne oby się udało i oby zdrowe było [emoji7]....

reklama
Do góry