reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Hej Kobietki ja wczoraj i dzisiaj zabiegana bo się okazało ze zamiast pandzi moja sunia będzie miała młode :) i niech mi ktoś powie ze ja nie mam pecha hehehe...
Do lekarza bylam zapisana ale u nas dzisiaj był wielki wypadek niedaleko mojego domu wiec wizyty odwołane bo cala dzielnica zamknieta...jutro z rana ide do lekarza,wiec zobaczymy co mi powie...

Lilli Kochana dawaj jutro szybciutko znac czy robilas test nooo i jaki efekt...ja trzymam kciukasy :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki wyglada na to ze to przemęczenie zimowe ... test negatywny wiec nie ma na co liczyć mamy powtórkę z tamtego miesiąca [emoji19]

Hej Kobietki ja wczoraj i dzisiaj zabiegana bo się okazało ze zamiast pandzi moja sunia będzie miała młode :) i niech mi ktoś powie ze ja nie mam pecha hehehe...
Do lekarza bylam zapisana ale u nas dzisiaj był wielki wypadek niedaleko mojego domu wiec wizyty odwołane bo cala dzielnica zamknieta...jutro z rana ide do lekarza,wiec zobaczymy co mi powie...

Lilli Kochana dawaj jutro szybciutko znac czy robilas test nooo i jaki efekt...ja trzymam kciukasy :)

[emoji1307][emoji1307][emoji1307]powodzenia ... czekam na wieści

Kochane jestem po wizycie u Gp...dostałam skierowanie na tyle badan ze normalnie jestem w szoku...myslalam ze mnie lekarz wysle z kwitkiem do domu a tu taka niespodzianka :) jestem taka podekscytowana ze już się nie mogę doczekać badan...termin badan mam dopiero przed kolejna miesiaczka,ale Gp kaze caly czas się starac wiec jakos dam rade...przynajmniej wiem ze w końcu ktoś się mna odpowiednio zajmie :)
Pod wieczor jeszcze z moja sunia ide na skan ,wiec jestem pełna nadziei na kolejne tygodnie :)
Meggy jak tam badanie? pisz Kochana co się dzieje...
Lilly moim zdaniem za wcześnie robilas ten test...stosujesz testy owulacyjne? z tego co wiem to zarodek zagniezdza się od około 5 do 11 dni po owu...musialabys mieć obserwacje owulacji u gina żeby dokładnie wiedzieć kiedy nastapila owu...zanim się zagnieździ zarodek może troche potrwać...

Kochane jestem po wizycie u Gp...dostałam skierowanie na tyle badan ze normalnie jestem w szoku...myslalam ze mnie lekarz wysle z kwitkiem do domu a tu taka niespodzianka :) jestem taka podekscytowana ze już się nie mogę doczekać badan...termin badan mam dopiero przed kolejna miesiaczka,ale Gp kaze caly czas się starac wiec jakos dam rade...przynajmniej wiem ze w końcu ktoś się mna odpowiednio zajmie :)
Pod wieczor jeszcze z moja sunia ide na skan ,wiec jestem pełna nadziei na kolejne tygodnie :)
Meggy jak tam badanie? pisz Kochana co się dzieje...
Lilly moim zdaniem za wcześnie robilas ten test...stosujesz testy owulacyjne? z tego co wiem to zarodek zagniezdza się od około 5 do 11 dni po owu...musialabys mieć obserwacje owulacji u gina żeby dokładnie wiedzieć kiedy nastapila owu...zanim się zagnieździ zarodek może troche potrwać...

Słonko ja to wszystko wiem [emoji19][emoji19][emoji19]... nic nie robię żadnych testów owu.... nie wiem czy nie odpuszczę całkiem i wrócę do spirali po tej @

Annauelle cieszę się bardzo ze masz skierowania na badania .... trzymam kciuki za Ciebie i oby udało Ci się jak najszybciej zapączkowac [emoji8][emoji1307]

Lilly co Ty piszesz??? ja Ci zaraz dam odpuszczenie !!!! idz do Gp...da Ci skierowanie na badania i jedziemy dalej z tym maratonem...nawet nie chce slyszec ze odpuszczasz...

reklama
Ja zawsze czuje owu,ale myslalam ze jak mnie bola jajniki to już...od czasu kiedy kupiłam testy Clearblue Digital Ovulation widze ze owu jest później niż zawsze myslalam...tyle ze te testy stosuje może od 3 cyklu...fajne sa bo same odczytują wynik i nie musze myslec czy kreska jest ok czy za blada...

Do góry