reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Lilly koleżanko jak ogólnie się czujesz masz

Oj Ty moja droga Koleżanko wiesz a chyba Ciebie posłucham Ty zawsze umiesz podtrzymać na duchu i bardzo Cię za to cenię .a zresztą jak wszystkie dziewczyny tutaj bo każda umie doradzić i o to tutaj chodzi a co u Ciebie jak samopoczucie a raczej co Twoja kobieca intuicja podpowiada?

Ohhhh kochana nie chce nic sugerować ani sobie wkręcać ale ostatnio padam na pysk dosłownie nic mi się nie chce tylko bym spala ... uwierzysz ze zaraz zmykam spać bo zasypiam na siedząco albo dopadło mnie przesilenie zimowe albo cos jest na rzeczy ... chyba zrobię jutro rano test by sobie nie wkręcać niepotrzebnie [emoji6]

reklama
Ohhhh kochana nie chce nic sugerować ani sobie wkręcać ale ostatnio padam na pysk dosłownie nic mi się nie chce tylko bym spala ... uwierzysz ze zaraz zmykam spać bo zasypiam na siedząco albo dopadło mnie przesilenie zimowe albo cos jest na rzeczy ... chyba zrobię jutro rano test by sobie nie wkręcać niepotrzebnie [emoji6]
A kiedy @ Lilly

Nawet nie wiesz jak bym się cieszyła jakby się udalo ja w każdej ciąży taka śpiączkę miałam to dobry znak ale nie zapeszam

Ja to mam doła totalnego, to nie będę was dołować dodatkowo.

W szpitalu ma mnie badać inny lekarz. Niestety z tego co czytałam nawet przy pustym jaju płodowym są noramalne objawy ciąży wiec raczej nie mam na co liczyć
Meggy pamiętaj nadzieja umiera ostatnia ,wiem jak się czujesz ale może jednak będzie dobrze życzę wytrwałości i oby jutro wszystko się wyjaśniło pozytywnie trzymaj się pozdrawiam

reklama
Do góry