reklama
kasiunia76
Fanka BB :)
to super. Faktycznie idź do innego. Ja rozumiem że lekarz nie chce potwierdzać jeśli nie widać ale co to za lekarz co od dwóch spotkań Cię starszy. Najważniejsze że beta rośnieteraz ide do innego...
Nie ma to jak dobre wiadomościOdebrałam betę i mam prawie 10.000 . Nic z tego nie rozumiem.
Kasiulek 77
Cześć dziewczynki,Maggy dobre wieści ,w środę będziesz mieć pewność ,a każda z nas trzyma kciuki ...a ja czuję się jak na @ ,dziwne bo jeszcze tydzień czasu
Lilly40
Cześć dziewczynki,Maggy dobre wieści ,w środę będziesz mieć pewność ,a każda z nas trzyma kciuki ...a ja czuję się jak na @ ,dziwne bo jeszcze tydzień czasu
Kasiulek to masz tak samo jak ja [emoji19][emoji19][emoji19]
HEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiamKasiulek to masz tak samo jak ja [emoji19][emoji19][emoji19]
reklama
Kasiulek 77
To też prawda ,przy drugiej ciąży tak miałam ,dlatego z testem się nie spieszyłam długo bo brzuch bolał , dopiero 2 tyg po terminie zrobiłamHEJ Lilly mogę was nieco pocieszyć bo w podbrzuszu w ciąży boli jak na@ więc może jednak któraś z was zaskoczyła chciała bym ,pozdrawiam
Podziel się: