reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Powiedział, że rozwarcie jest odpowiednie do wieku ciąży i widać po łożysku, że wszystko zmierza do porodu ale nie wiadomo czy to nastąpi np. w przyszłym tygodniu czy za dwa tygodnie... I że nie ma takiego wyznacznika co do okreslenia dnia porodu. Sprawdzał czy brzuch mi juz opadł i ponoć po opadnięciu brzucha z reguły koło 2 tygodni następuje poród. Dla nas najgorsze jest to, że nie znamy tego dnia bo mój mąż nie pracuje na miejscu i będzie musiał jechać nawet kilkaset kilometrów jak się zacznie... Zależy jak daleko od domu wtedy będzie.
Jejka jakie emocje. Trzymam mocno kciuki:) tak blisko już. Tylko ta praca męża trochę stresu dostarcza- czy będzie wtedy w domu.
Oby się tak pouklafalo żeby był:)

Ah Kochane ja za pierwszym razem corcie jak rodzilam to sie 16 godzin w szpitalu meczylam...i gdyby nie przyszedł na dyzur stary dobry gin to pewnie bym sie meczyla dluzej..przebił pecherz płodowy ,dali jakas tabletke i poszło,ale nie miło to wspominam...z kolei bliznieta rodzilam przez cc wiec bez klopotu, tylko to znieczulenie wrrrrr...
Kobietki jestem 6 dni po owu i wczoraj mialam takie bóle w podbrzuszu ze nie wiedzialam co ze soba zrobic ?? ból byl taki ze myslalam ze na pogotowie pojade...dzisiaj juz dobrze..miała tak któras??? kurde martwie sie bo nie mama ani torbieli, ani miesniakow...skad ten ból???
Chyba dobrze by było żebyś się lekarzowi pokazała bo to niepokojące takie bóle.
Ja dwa tygodnie temu nie miałam torbieli, nawet śladu... W przeciągu 3 tygodni ostatnich miałam dwa razy Usg i jajniki były zdrowe a teraz mają rozmiar razy dwa i wielkie torbiele.
To ***** rośnie podstępnie i szybko jak grzyby po deszczu. :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Boziu nie strasz mnie....kurcze chyba sie jutro do gp zapisze...moze mnie wysle do gin jednak jak powiem co sie dzieje i ze sie martwie....tymbardziej ze biore leki...

No tak ...tak sie teraz zestresowalam ze nie pomyslslam ze juz dzisiaj piatek...u nas tez w soboty tylko emergency...

reklama
@Lilly40 nie wiedziałam, że opuściłaś nasz piękny kraj ;)
Rezerwuj te bilety i przylatuj koleżanki z forum w pl odwiedzić ;)
Faktycznie w ciąży nie wolno latać samolotem, myślałam że tylko w 9 miesiącu, żeby nie urodzić w powietrzu :cool2:
Miłego dnia dziewczyny ;)

Do góry