Lilly40
Fanka BB :)
Ah Kochane ja za pierwszym razem corcie jak rodzilam to sie 16 godzin w szpitalu meczylam...i gdyby nie przyszedł na dyzur stary dobry gin to pewnie bym sie meczyla dluzej..przebił pecherz płodowy ,dali jakas tabletke i poszło,ale nie miło to wspominam...z kolei bliznieta rodzilam przez cc wiec bez klopotu, tylko to znieczulenie wrrrrr...
Kobietki jestem 6 dni po owu i wczoraj mialam takie bóle w podbrzuszu ze nie wiedzialam co ze soba zrobic ?? ból byl taki ze myslalam ze na pogotowie pojade...dzisiaj juz dobrze..miała tak któras??? kurde martwie sie bo nie mama ani torbieli, ani miesniakow...skad ten ból???
Ja tak miałam w ostatni dzień @ przez ostatnie dwa miesiące i powiem Ci ze wczoraj jak się tak oczytalam to aż mnie ciary przeszły ze może tez mam torbiele i jak dostanę w marcu @ i znów się powtórzy to pędzę do lekarza .... a ból taki jakbym miała cos urodzić na szczęście gorący okład pomógł .... nie chce Ci nic wkręcać ale może to maleństwo się zagnieżdża [emoji6][emoji6][emoji6].... OBY [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]