reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Co on sobie myśli .... ze do końca będziesz z tym sama ???..... zachowuje się jak rozbestwionych bachor co to sam sobie popsuł zabawkę i nie potrafi tego ogarnąć i wziasc na klatę jak prawdziwy facet ..... Sorki ale z ch... m nie ma żartów a P...a to nie zabawka nie wiedział o tym ????.... nie możesz do końca ciąży być z tym z przyjaciółką nie ona jest temu winna .... daj mi jego tel to ja z nim pogadam [emoji35][emoji19]
Uśmiałam się. Lilly dam sobie radę ;-) tylko potrzebuje trochę czasu żeby nabrać sił psychicznych bo z tym u mnie trochę krucho ostatnio.

reklama
Uśmiałam się. Lilly dam sobie radę ;-) tylko potrzebuje trochę czasu żeby nabrać sił psychicznych bo z tym u mnie trochę krucho ostatnio.

Wierze Ci ... przecież wyrządza Ci tym wielką krzywdę .... nie martw się on nie zasługuje na to żebyś się tym tak zamartwiala ... myśl o maleństwie to ono jest teraz najważniejsze... a jego ukaraj gon od siebie niech spada na drzewo se po tykać ... nie może zostać bez karny... pisz jak będziesz potrzebować pogadać ... razem wirtualnie mu nawsadzamy [emoji6]

@Lilly40 nie wiedziałam, że opuściłaś nasz piękny kraj ;)
Rezerwuj te bilety i przylatuj koleżanki z forum w pl odwiedzić ;)
Faktycznie w ciąży nie wolno latać samolotem, myślałam że tylko w 9 miesiącu, żeby nie urodzić w powietrzu :cool2:
Miłego dnia dziewczyny ;)

Znadziejami bardzo chętnie bym Was wszystkie poznała osobiście [emoji10][emoji6]

Moze on poprostu jeszcze czasu potrzebuje ...czasami faceci tak mają...moze musi to przetrawic? po malutku malymi kroczkami moze bedzie lepiej...??? zycze Ci Kochana tego z calego serducha :)

Dziewczyny chcialam Wam bardzo podziekowac za wsparcie. Badanie przebiegło bardzo sprawnie najpierw krew a potem usg. Dzidzia jak to lekarz powiedzial rozwija się świetnie. Ma wszystko co powinna mieć. A na koniec dodał ciąża zdrowa dziecko rozwija sie prawidlowo. Wyniki z krwi we wtorek mam nadzieje że bedzie dobrze bo jak usg super.

Ostatnia edycja:
Moze on poprostu jeszcze czasu potrzebuje ...czasami faceci tak mają...moze musi to przetrawic? po malutku malymi kroczkami moze bedzie lepiej...??? zycze Ci Kochana tego z calego serducha :)

Kurde kochana a co z psychiką mamcik??? To ona i jej dzidziuś mają problem takiego samoluba na głowie .... niech się ogarnia szybciej ... faceci [emoji35]

Dziewczyny chcialam Wam bardzo podziekowac za wsparcie. Badanie przebiegło bardzo sprawnie najpierw krew a potem usg. Dzidzia jak to lekarz powiedzial rozwija się świetnie. Ma wszystko co powinna mieć. A na koniec dodał ciąża zdrowa dziecko rozwija sie prawidlowo

Brawoooooo ..... super rewelacyjna wiadomość ..... to odsapnelas już ... gratuluje i tak do końca trzymać [emoji1307][emoji8]

Kurde kochana a co z psychiką mamcik??? To ona i jej dzidziuś mają problem takiego samoluba na głowie .... niech się ogarnia szybciej ... faceci
emoji35.png
No wiesz ...doskonale rozumiem ze jest ciezko w takich sytuacjach,ale czesto faceci tak maja i trzeba to poprostu przeczekac...bron boze nie tłumacze i nie popieram takiego zachowania i zycze jak najlepiej :)

Dziewczyny chcialam Wam bardzo podziekowac za wsparcie. Badanie przebiegło bardzo sprawnie najpierw krew a potem usg. Dzidzia jak to lekarz powiedzial rozwija się świetnie. Ma wszystko co powinna mieć. A na koniec dodał ciąża zdrowa dziecko rozwija sie prawidlowo
Kochana super wiesci ...az cisnienie zeszlo...wielkie gratulacje :) :) :)

reklama
Dziewczyny chcialam Wam bardzo podziekowac za wsparcie. Badanie przebiegło bardzo sprawnie najpierw krew a potem usg. Dzidzia jak to lekarz powiedzial rozwija się świetnie. Ma wszystko co powinna mieć. A na koniec dodał ciąża zdrowa dziecko rozwija sie prawidlowo. Wyniki z krwi we wtorek mam nadzieje że bedzie dobrze bo jak usg super.

Super wieści teraz ciesz się ciaza.

Do góry