reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja też ma 21 letnia córkę a rodziłam syna po 16 latach i uwierz poszloi szybciutko z trzecim trochę gorzej Ale dałam radę po prostu rób co położne mówią i pomysł że za chwilę zobaczysz maluszka a to działa najbardziej
ooo to ja tez drugie po 16latach rodzilam i wiesz jak szybko poszlo kurde poszlam i urodzilam nie cała godzina pyk pyk i gotowe na drugi dzien poszlam z dzidzia do domciu

ooo to ja tez drugie po 16latach rodzilam i wiesz jak szybko poszlo kurde poszlam i urodzilam nie cała godzina pyk pyk i gotowe na drugi dzien poszlam z dzidzia do domciu

Didii ja czytając Twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie ze Ty to taka fajna postrzelona pozytywna babka jesteś [emoji12][emoji23]

U mnie powiedzieli że takiego porodu to dawno nie mieli jak przywiózł mnie pogotowie to już miałam rozdarcie nac10 palcy i praktycznie od razu na fotel z 10 minut i po bólu dwa tygodnie przed czasem .Z drugim maluchem troszkę gorzej no ale przeżyło się a najgorszy to chyba pierwszy był ...ale to tyle lat ninelo

U mnie powiedzieli że takiego porodu to dawno nie mieli jak przywiózł mnie pogotowie to już miałam rozdarcie nac10 palcy i praktycznie od razu na fotel z 10 minut i po bólu dwa tygodnie przed czasem .Z drugim maluchem troszkę gorzej no ale przeżyło się a najgorszy to chyba pierwszy był ...ale to tyle lat ninelo

Fajnie tak powspominać [emoji16][emoji16][emoji16]

Hehe czytam Was dziewczynki u mnie dopiero 23 dochodzi ale ze Wy jeszcze nie śpicie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wiesz Lilly ja trochę spokoju mam właśnie w nocy jak dzieciaki śpią troszkę ciszy w dzień z reguły zaglądam Ale nie mam tak czasu a to obiad a to sprzątanie spacer jak to przy dzieciach a w nocy się odstresowywuje.

Ok ja zmykam jeszcze jutro i weekend [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6].... buziaki dziewczynki i spokojnej nocki i śpijcie spokojnie nie myślcie zle .... pozytywne nastawienie to podstawa [emoji10][emoji8]

reklama
Wiesz Lilly ja trochę spokoju mam właśnie w nocy jak dzieciaki śpią troszkę ciszy w dzień z reguły zaglądam Ale nie mam tak czasu a to obiad a to sprzątanie spacer jak to przy dzieciach a w nocy się odstresowywuje.

Pamietam takie akcje Hehehe chciało się tej ciszy i spokoju jak już bąble w łóżkach [emoji6]doskonale Cię rozumiem ... korzystaj z chwili paaaaaa

Do góry