reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja usg prenatalnego nie miałam dopochwowo, pamiętam to dokładnie bo przed usg zaczęłam się rozbierać, a lekarz się uśmiał, że dziewczyny przed nim ściągają majtki a do tego badania nie trzeba bo przez brzuch się bada :) No i pamiętam jak mocno przyciskał do brzucha głowicę od usg. Chyba, że każdy lekarz ma inna metodę badania.
Byc może ze każdy lekarz inaczej bada ja napisałam jak ja miałam i jedno i drugie miałam dopochwowo .Może również zależeć od sprzętu .

Dzięki Krecik, chyba dopiero zaczyna do mnie docierać, że to już niedługo... Czuję ogromny strach :szok:pomieszany ze szczęściem:)
Naturalnie będziesz rodzic?Każda z nas czuje strach Ale pomysl zobaczysz się ze swoim maluszkiem to piękne niezapomniane uczucie .Niepowtarzalna chwilą .Ściskam Cię mocno i nie bój się

ewkamm Zawsze dopochwowo jest 1 prenatalne a Baa malo tego nawet i 2gie mi robił dopochwowo :) Zawsze dokladniejsze badanie wole takie do środka bo pewnosc ze widzi wszystko

Mam jeszcze córkę 21 lat:) Mam rodzić naturalnie bo brak wskazań do cc. Dziękuję Krecik za uściski, mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko :)

Mam jeszcze córkę 21 lat:) Mam rodzić naturalnie bo brak wskazań do cc. Dziękuję Krecik za uściski, mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko :)
Ja też ma 21 letnia córkę a rodziłam syna po 16 latach i uwierz poszloi szybciutko z trzecim trochę gorzej Ale dałam radę po prostu rób co położne mówią i pomysł że za chwilę zobaczysz maluszka a to działa najbardziej

reklama
Do góry