reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Krecik ...Dziękuje kochana ze pytasz ... dzisiaj już jest lepiej i troszkę nadrobione wczorajsze zaległości hehe .... [emoji6][emoji6][emoji6]
To bardzo się cieszę oby w tym miesiącu się udało i pamiętaj jeśli jest to możliwe powtarzajcie te przyjemności co drugi dzień musi się w końcu udać

Och Kreciku niech Twoje słowa będą prorocze:tak: jeszcze szczęśliwego donoszenia i zdrowych dzieciaczków.:)
Życzę tego z calego serducha wiem jak to jest 5 lat temu gdy się starałam a kolejne testy były negatywne w końcu odpuściłem i właśnie wtedy zaszlam i tak mam dwóch synów jedno poronilam rok temu bo miała bym trójkę maluszków no i cora dorosła

hej Dziewczyny :)
Wlaśnie wzielam mniejsza dawke leku troszkę się stresuje w sensie takim iż boje sie że moze coś mi się stac te myśli i wogole ...:( :(:(:(:(:eek:
Ale trzymajcie za mnie Kciuki bym nie odczula pierdzielonej choroby ...

Wlaśnie wzielam mniejsza dawke leku troszkę się stresuje w sensie takim iż boje sie że moze coś mi się stac te myśli i wogole ...:( :(:(:(:(:eek:
Na pewno wszystkie będą trzymały kciuki oby wszystko było w porządku

reklama

Didii spokojnie bez paniki ... nie myśl o tym rób swoje bądź szczęśliwa i zadowolona ale nie zadręczaj się takimi myślami bo przyciągniesz to co nie trzeba .... głowa do góry będzie dobrze i dasz radę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry