Och Kreciku niech Twoje słowa będą prorocze jeszcze szczęśliwego donoszenia i zdrowych dzieciaczków.Nadzieja jest zawsze Brumba a Ty się nie poddajesz i to jest najważniejsze chciałabym abyście wszystkie doczekały się tych dwóch kresek na teście i tego wam życzę.
reklama
Krecik ...Dziękuje kochana ze pytasz ... dzisiaj już jest lepiej i troszkę nadrobione wczorajsze zaległości hehe .... [emoji6][emoji6][emoji6]
Dobrze że już jest ok. I nie próżnujecie widzę tak trzymać
To bardzo się cieszę oby w tym miesiącu się udało i pamiętaj jeśli jest to możliwe powtarzajcie te przyjemności co drugi dzień musi się w końcu udaćKrecik ...Dziękuje kochana ze pytasz ... dzisiaj już jest lepiej i troszkę nadrobione wczorajsze zaległości hehe .... [emoji6][emoji6][emoji6]
Lilly40
Fanka BB :)
To bardzo się cieszę oby w tym miesiącu się udało i pamiętaj jeśli jest to możliwe powtarzajcie te przyjemności co drugi dzień musi się w końcu udać
Będziemy Hehehe .... dzięki za przepis [emoji23][emoji8][emoji8]
Życzę tego z calego serducha wiem jak to jest 5 lat temu gdy się starałam a kolejne testy były negatywne w końcu odpuściłem i właśnie wtedy zaszlam i tak mam dwóch synów jedno poronilam rok temu bo miała bym trójkę maluszków no i cora dorosłaOch Kreciku niech Twoje słowa będą prorocze jeszcze szczęśliwego donoszenia i zdrowych dzieciaczków.
A proszę bardzo Lilly to dobry przepis tylko nie zawsze można sobie na niego pozwolić z różnych względów hi hiBędziemy Hehehe .... dzięki za przepis [emoji23][emoji8][emoji8]
Na pewno wszystkie będą trzymały kciuki oby wszystko było w porządkuhej Dziewczyny
Wlaśnie wzielam mniejsza dawke leku troszkę się stresuje w sensie takim iż boje sie że moze coś mi się stac te myśli i wogole ...
Ale trzymajcie za mnie Kciuki bym nie odczula pierdzielonej choroby ...
Lilly40
A proszę bardzo Lilly to dobry przepis tylko nie zawsze można sobie na niego pozwolić z różnych względów hi hi
[emoji8]
reklama
Lilly40
hej Dziewczyny
Wlaśnie wzielam mniejsza dawke leku troszkę się stresuje w sensie takim iż boje sie że moze coś mi się stac te myśli i wogole ...
Ale trzymajcie za mnie Kciuki bym nie odczula pierdzielonej choroby ...
Didii spokojnie bez paniki ... nie myśl o tym rób swoje bądź szczęśliwa i zadowolona ale nie zadręczaj się takimi myślami bo przyciągniesz to co nie trzeba .... głowa do góry będzie dobrze i dasz radę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Podziel się: