reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
@krecik75 nie ważne co ludzie powiedzą. Ja tym się nie przejmuję. Mój syn w grudniu skończy 20 lat.
W rodzinie mam różne układy np w 1 ciąży chodziłam z Teściową w ciąży. Najpierw Teściowa w wieku 43 lat została Babcią a 2 mce później urodziła zdrową córkę.
Moje dzieci bardzo mnie wspierały, zwłaszcza podczas straty, córka starsza była ze mną w szpitalu.
Ale decyzja należy do Ciebie

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha fajnie napisałaś ... czytam czytam i nie wierze w 1 ciąży chodziłam z teściowa w ciąży ..... cieszę się ze nie słyszałaś moich myśli zanim zajarzylam o co kaman [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@krecik75 nie ważne co ludzie powiedzą. Ja tym się nie przejmuję. Mój syn w grudniu skończy 20 lat.
W rodzinie mam różne układy np w 1 ciąży chodziłam z Teściową w ciąży. Najpierw Teściowa w wieku 43 lat została Babcią a 2 mce później urodziła zdrową córkę.
Moje dzieci bardzo mnie wspierały, zwłaszcza podczas straty, córka starsza była ze mną w szpitalu.
Ale decyzja należy do Ciebie

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Sama już nie wiem mam zupełnie splatane myśli współczuję z powodu straty dziecka ja też poronilam Ale wczesną ciąż a rok temu

No Matusiu Kochana ...nie bylo mnie tutaj od piatku a tu tyle napisałyscie Kochanee ze nie nadazam czytac :)
Przede wszystkim witam wszystkie nowe :) nie jestem w stanie odpisac kazdej z osobna ale z czasem postaram sie nadrobic te 3 dni :)
Ja juz po owu...teraz zobaczymy co z tego wyszło :)
Myslalam ze na moje 43 urodzinki bede miala prezent a tu dzisiaj juz prawie po urodzinach a prezent...hm...niewiadomo czy bedzie czy nie :)
Meggy Kochana gratulacje wysokiej bety :)

No Matusiu Kochana ...nie bylo mnie tutaj od piatku a tu tyle napisałyscie Kochanee ze nie nadazam czytac :)
Przede wszystkim witam wszystkie nowe :) nie jestem w stanie odpisac kazdej z osobna ale z czasem postaram sie nadrobic te 3 dni :)
Myslalam ze na moje 43 urodzinki bede miala prezent a tu dzisiaj juz prawie po urodzinach a prezent...hm...niewiadomo czy bedzie czy nie :)

Noooo nie dziwie się trzy dni Ciebie nie było to musza być tego odpowiednie efekty ... czekamy i trzymamy kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Pewnie znów przejdę przez rzekę łez jak mi się ta franca @ pokarze ... ale narazie staram się o tym nie myśleć o czekam aż ta sobie pójdzie w czorty [emoji6][emoji6][emoji6]
Lilly wiesz czego się trochę też obawiam tego znów poronie z tym starszym żadnych komplikacji z młodszym już miałam zagrożenie wcześniejszym porodem ale donosilam do 37 tygodnia a rok temu poronilam więc już może mój czas się skończył

Więc w moim wieku jesteś pozdrawiam ciepło i życzę prezentu o którym marzysz

reklama
Lilly wiesz czego się trochę też obawiam tego znów poronie z tym starszym żadnych komplikacji z młodszym już miałam zagrożenie wcześniejszym porodem ale donosilam do 37 tygodnia a rok temu poronilam więc już może mój czas się skończył

A co lekarz na to ???..... może to nie jest przesądzone... a nóż widelec się uda i wszystko będzie Ok ... nie dziwie Ci się kochana .. nie przechodziłam przez poronienia i nikomu nie życzę ja to bym się chyba nie podniosła po takiej stracie ... @ mi powraca a z nią płacz i zwątpienia a co dopiero po stracie współczuje z całego serca wszystkim kogo spotkało tak przykre doświadczenie

Do góry