reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Dziekuje miło Mi Cię poznac :) Ale nie potrafie sie tutaj jakoś odnaleź :( nie wiem dlaczego pierwszy raz jestem na takim forum i dla mnie to kosmos tyle ludzi pisze...

Nieeee No ręce opadają ... najpierw masz pretensje ze nikt nie pisze na Twój post którego nikt nie widzi .... a teraz jak dziewczyny Cię wspierają piszą chociaż nie muszą i starają się jakoś wesprzeć Cię na duchu to Ty marudzisz ze to kosmos ze tyle ludzi pisze .... Sorki ale nie rozumiem czego oczekujesz ?????

reklama
Hej dziewczynki widzę że coraz więcej Was tutaj..Jestescie super z poczuciem humoru potraficie doradzić i pocieszyć Pozdrawiam Was serdecznie
I powiem wam moja tajemnicę coraz częściej myślę o Jeszcze jednym dziecku mimo że się boję jak bym dała radę tak jak pisałam partner chce Ale to nie on jest z dziećmi 24 na dobę tylko ja ..,bo on pracuje po 12 godzin .Już sama nie wiem co mam myśleć z jednej strony gdzieś głęboko w podświadomości chciała bym ale z drugiej pewne obawy.Pozatym też równo rok temu poronilam ..Ale tak naprawdę życie jest jedno i krótkie więc trzeba szybko decydować .DORADZCIE

Nieeee No ręce opadają ... najpierw masz pretensje ze nikt nie pisze na Twój post którego nikt nie widzi .... a teraz jak dziewczyny Cię wspierają piszą chociaż nie muszą i starają się jakoś wesprzeć Cię na duchu to Ty marudzisz ze to kosmos ze tyle ludzi pisze .... Sorki ale nie rozumiem czego oczekujesz ?????

Spoko już nic dobranoc ..

Hej dziewczynki widzę że coraz więcej Was tutaj..Jestescie super z poczuciem humoru potraficie doradzić i pocieszyć Pozdrawiam Was serdecznie
I powiem wam moja tajemnicę coraz częściej myślę o Jeszcze jednym dziecku mimo że się boję jak bym dała radę tak jak pisałam partner chce Ale to nie on jest z dziećmi 24 na dobę tylko ja ..,bo on pracuje po 12 godzin .Już sama nie wiem co mam myśleć z jednej strony gdzieś głęboko w podświadomości chciała bym ale z drugiej pewne obawy.Pozatym też równo rok temu poronilam ..Ale tak naprawdę życie jest jedno i krótkie więc trzeba szybko decydować .DORADZCIE

Wiesz kochana co Ci poradzimy ..... próbuj póki nie jest za późno ... żeby później nie żałować ze się nawet nie spróbowało [emoji1307]

HEJ Lilly co u Ciebie starania zaczete?

@krecik75 powiem Ci to, co usłyszałam jak się decydować to teraz. Młodsza już nie będę i żadna z nas nie będzie.
Będę Cię wspierać i trzymać kciuki

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry