reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kawę też kocham miłością niezmienną.

Za to ostatnio pokochałam też smoothie z banana jarmużu i pomarańczy. Dzisiaj kupiłam jeszcze świeży imbir i kurkumę. Zobaczymy co wyjdzie.

W sklepie dzisiaj zobaczylam maleńkie buciki do raczkownia i jak mnie nie ruszają dziecięce ubranka ani inne gadżety to odpłynełam....

reklama
W kubku ,wiem przesada
Osz Ty kawoszko[emoji477]choć przyznam Ci się, że ja też kawosz. Tylko zamieniła kubek na filiżankę. Cztery tez potrafiłam w ciągnąć w ciągu dnia. Teraz w ciazy ograniczyłam. We wcześniejszych ciazach kawy nie piłam w ogóle, bo organizm sam mi odrzucił.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój powiedział ze jak dostanę @ to po będziemy próbować nie tylko przed owulacja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]..... łoooo rany czeka mnie ciężka robota [emoji33].. hehe

Osz Ty kawoszko[emoji477]choć przyznam Ci się, że ja też kawosz. Tylko zamieniła kubek na filiżankę. Cztery tez potrafiłam w ciągnąć w ciągu dnia. Teraz w ciazy ograniczyłam. We wcześniejszych ciazach kawy nie piłam w ogóle, bo organizm sam mi odrzucił.

Myśle ze to nie byłyby aż tak wielki problem gdybyście dziewuszki pily mleko z kawa hehe... rozumiecie mleka więcej kawy mniej ... gorzej jak mleka nie dodajecie

Mój powiedział ze jak dostanę @ to po będziemy próbować nie tylko przed owulacja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]..... łoooo rany czeka mnie ciężka robota [emoji33].. hehe
Oooo, a z produkcją tego co potrzebne nadąży?...żeby Ci się chłop nie wyeksplatował[emoji38][emoji38]

reklama
Myśle ze to nie byłyby aż tak wielki problem gdybyście dziewuszki pily mleko z kawa hehe... rozumiecie mleka więcej kawy mniej ... gorzej jak mleka nie dodajecie
Obowiązkowo u mnie musi być z mlekiem bez mleka nie ruszam. A mleko to owszem wciągam prosto z lodówki z kartona

Do góry