reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

kurcze chrzaszczyk tylko pozazdrościć, ja siedzę jak na Minow dopiero 7tydz ,tyle sie naczytalam ze boje sie każdego tyg czy coś sie nie wydazy, z reszta mialam poronienie poprzednio wiec staram się jeszcze nie nastawiam, choć chcialabym sie cieszyć to jednak sie boje i czekam. wam kochani duzo zdrowka i niech rosna ,wrzuć czasem jakas fote [emoji7]dla pocieszenia serca. buziaki

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Stres chyba towarzyszy mimo wszystko całą ciaze niestety. W pierwszych tygodniach żeby nic się złego nie zadziało typu poronienie. Później żeby nie doszło do skurczów przed 24 tc, a teraz mam już 27 tc...żeby jeszcze przeczekać choć do 36tc. Cały czas coś. A to czy wody się nie sącza. Coś zaboli, coś zagniecie i juz stresik. Trzymaj się cieplutko.
1509961542-4616b99cd5de2c33-aaaaaa.jpeg
...miłość braterska[emoji7]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ooo widze ze termin na czerwiec, to prawie jak ja tylko mi wyszlo jakis 28

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

noooo 4 miesiące, oby tylko w maju i czerwcu nie było zbyt gorąco, bo to już końcówka będzie :)
U nas pogoda potrafi zaskoczyć. Rodziłam w czerwcu 5 lat temu to było ciepło. Przyjemna pogoda na spacery z maluchem, nie to co u mnie spacerki na mrozie, a ja jestem takim zmarźluchem.

ciepło, oby nie za ciepło, w pierwszej pod koniec to tak zatrzymywałam wodę, że nogi miałam jak słoniowe, a to był styczeń, jakby tak było teraz to chyba padnę w czerwcu :(
ale na razie jest super :) trochę mdłości, trochę brzuch się napręża, ale to pewnie dlatego, że jeszcze się nie oszczędzam :)

reklama
ciepło, oby nie za ciepło, w pierwszej pod koniec to tak zatrzymywałam wodę, że nogi miałam jak słoniowe, a to był styczeń, jakby tak było teraz to chyba padnę w czerwcu :(
ale na razie jest super :) trochę mdłości, trochę brzuch się napręża, ale to pewnie dlatego, że jeszcze się nie oszczędzam :)
No niestety u mnie było podobnie. Miesiąc przed porodem miałam nogi jak banie, mnie też się zatrzymywala woda. Buty nosiłam rozmiar większe niż przed ciaza. Teraz specjalnie kupiłam takie kozaki z rozpinanym zamkiem gdzie po odpieciu jest dodatkowy materiał. Kupiłam oczywiście rozmiar większe w razie czego.

Do góry