reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Melduje, ze we wtorek, przec cc w 37 tyg ciazy przyszli na swiat nasi chlopcy : 2500 i 2200. Karmimy sie slicznie tylko mamusina piersia a jutro chyba wracamy do domu. Cudnie jest znow po 40 zakochac sie w takich malenstwach. Od razu czuje sie mlodsza :) cc znioslam kiepsko, jednak wyobrazalam sobie co innego.
Podwójne gratulacje.[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Oh gratuluję cieszę się że wszystko jest w porządku życzę dużo zdrówka i odezwij się czasem jak maleństwa no i oczywiście jak Ty się czujesz

@mamciachlopcow [emoji7][emoji7][emoji7] gratulacje!!! trzymajcie się cieplutko i dużo zdrówka dla was [emoji846] odzywaj się czasem i pisz jak sobie radzicie

u nas nadal sielanka, młody głównie je i śpi, zaczyna mieć coraz dłuższe okresy aktywności i rozgląda się wtedy ciekawsko po świecie [emoji6] potrafi przespać już w nocy 6h [emoji106] ...no i łapiemy pierwsze uśmiechy [emoji4]

kciuki za wszystkie starające, zafasolkowane i młode mamusie [emoji4]

hi, dopisuję się na listę, to już 8 T. pierwsze usg było, było i bicie serca. ale najgorzej, że dziś stałam i mam gorączkę ponad 38 :( Na razie próbuję się kurować czosnkiem, herbatą z malin i sokiem z cebuli. Macie jeszcze jakieś propozycję?

Hej dziewczyny :)
Ewkamm linia *spam* dla kobiet w ciązy i dla karmiących. w 14 tygodniu ciąży uratowałam się tym przed grypą i ostatnio zwalczyłam mega- przeziębienie. Udało mi się nawet nie zarazić Magdalenki.

Pitu-pitu no zazdroszczę. U nas ciągła bonanza :) Młoda karmi się co dwie godziny, trzy godziny luzu to już święto i jest ostatnio nieodkładalna, wszystko parzy w tyłek, tylko ręce są super. Zatem poznaję wszelkie uroki macierzyństwa, bo moja starsza córka była niemowlakiem prawie niezauważalnym mimo kolki :D. I powiem Ci, że jestem tym stanem zachwycona mimo, że chodzę na rzęsach (glupia baba po 40 ;) )
mamciachlopcow gratulacje. Powoli dojdziesz do siebie, a takie dwa cudeńka to radość niesmowita.

Anika jak samopoczucie?

reklama
Do góry