reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
witam się po roczkowym maratonie ....wielkie ufffff
w sobote chrzestne z rodzinami wiec full wypas
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
w niedziele popoludniu - dziadkowie , ale to już spokojnie przy kawce , piwki i torciku.
dziecko dostało taki rower z baldachimem co to się tym kieruje a on tylko siedzi , duże to dość wiec stoi na balkonie narazie
i buty adidas w szałowym niebieskim kolorze , do tego komplet poscieli do łózeczka i kasę.
Mały średnio przepękał ten weekend , dla niego zdecydowanie za duzo atrakcji do tego upał wiec umęczony

dziewczyny , u mnie ze wstawaniem jest to samo , w tygodniu jest ciężko , za to w sobotę wtaja przed czasem i domagaja się od razu śniadania...

dziewczyny , u mnie ze wstawaniem jest to samo , w tygodniu jest ciężko , za to w sobotę wtaja przed czasem i domagaja się od razu śniadania...
Zupełnie jak moje psy :-) dziecko mam porządne, śpi do 7.30 -8. A mojemu mężowi nie przeszkadza wczesne wstawanie, więc stosujemy system "przed wschodem słońca to twój syn"

Noc męcząca bo duszno i pobudka już o 4 rano:crazy: no ale najważniejsze ,że jest to Lato najwyżej padnę z małą potem:tak:.Wczoraj 34 stopnie w cieniu i dziś ma być podobnie .Mam nadzieje ,że wyspowe dziewczyny choć trochę lepiej maja .Podsyłam słoneczko:-D

Witam z rana. Maz mial wczoraj wolne no i znowu posiedzielismy za dlugo ja dzis ledwo zyje, a tu do prace trzeba bedzie isc.
azula nie chce zapeszyc, ale od rana sloneczko swieci pytanie tylko na jak dlugo.

reklama
Witam! Nie jestem w stanie określić tego co myślę po przeczytaniu tego artykułu.... Boże ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ze spraw codziennych: młody ma anginę i 39 stopni gorączki...płakał dzisiaj biedny, że chce iść na podwórko i mam mu kupić loda:szok:.... ciężko się choruje jak na dworzu +30.
Dobrego wieczoru.

Do góry