reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia ,a ja to samo co Katrina miałam na myśli ;-) chyba tez jestem z tendencjami :-D
Więc temat obiadków nadal na topie :tak:: Morszczuk + młode ziemniaczki i surówka + koktail do póki do póty truskawki są potem będą maliny i porzeczki i jagody też w koktailu:eek: ,a w sierpniu jeżyny mam w ogródku bezkolcowe ,a wiśni tez sporo się zapowiada to może jakąś naleweczkę się wypreparuje ;-)
Kubo ,a co Ty dziś ugotowałeś :-)?

A u mnie dziś piękna pogoda!!!!!:-):-):-)Córcia nazbierała truskawek z naszej małej plantacji i właśnie się objadłam..... och to obrzarstwo !!!
Dzięki bogu już weekend choć mój mąż zawsze powtarza żebym w to Boga nie mieszała :-D:-D:-D Serdecznie wszystkich pozdrawiam!!!!

a ja jeszcze nie jadłąm truskawek w tym roku:-D..słyszałam, że plantatorzy stoja pod skupami i błagaja o zakup ich truskawek, a skupy nie chcą, bo z chin ponoć przyjechało mnóstwo truskawek po cenach wiadomo jakich:-D:-D..nie wiem czy to prawda czy legendy , ale kosmos:-D:-D

Uuu.. Ja truskawki w tym roku obowiazkowo w zespole ze szpinakiem i pomarancza. Niemal co dzien. :-D
Dziecko mi sie wyszalalo i padlo, mam chwile spokoju - gral w pilke z dwoma kolegami, choc koledzy chyba szczesliwi specjalnie nie byli, bo Karol biegal za aktualnym posiadaczem pilki, jak ja dopadl to bral pod pache, oddalal sie na bezpieczna odleglosc, tam kladl na ziemi i kopal. Koledzy ciut starsi (6 i 10 lat), wiec nie o taki mecz im chodzilo. :-D Lato mamy cudne dzis. Pierwszy dzien od dluzszego czasu, ale jutro zapowiadaja burze z gradem, wiec dlugo radosci nie bedzie.
Dostalam przesyleczke oczekiwana, z dwiema fajnymi roslinkami.
2efhx4z.jpg

Witam sie i ja wieczornie. U nas od wczoraj tak od 16 sliczna pogoda, dzis takze cieplo i nie pada wiec nadrobilam pranie;-). Na jutro ta jak u kingi zapowiadaja burze z gradem, wiec nie ciekawie. Jesli idzie o obiady to mi sie odechciewa gotowac bo co nie zrobie na obiad to zawsze komus nie pasuje i sa pretensje:confused2:.

Ewe ale te wekendy to właśnie dzięki Bogu mamy;-):-),a że już 2 dniowe to chyba z powodu dużej diaspory żydowskiej w USA :happy:

Irka u mnie nie ma prawa beku. Albo jedza co ugotuje, albo moga sobie pizze z zamrazarki wyjac. :-D nie przepada za zupami, za makaronem, ryzem i kaszami - kartoflozerca z tendencja do kotleta - ale to nie oznacza, ze dziecko nie bedzie jadalo zup, makaronu i tego typu rzeczy, albo ze ja bede gotowala 2 obiady. Jedyne, do czego nie zmuszam Rajmunda, to slodkie dania typu ryz z owocami, kluski z serka, makaron z serem itp. To mlodszy dostaje poza obiadem. A i tak potrafil mi w Lidlu na caly pyszcz wyjechac "O, pizza! Bedzie kolacja!" - biedne, zaglodzone dziecko.

reklama
Widzę bunt jakiś nikt ani me ani be więc witam się sobotnio ja .Słoneczko świeci i zaraz idę ido ogrodu mam nadzieje ,że i Wy miło spędzacie dzień:-)

Do góry