Zoyka znam jednego faceta który czytuje Coehlo - ulubieniec Pań, Dam, Kobiet i Dziewczyn - gej (zresztą ja też go kocham). Zwyczajnie nie wierze, że facet czytuje Coehlo, Dumę i uprzedzenie i sam z siebie chadza na komedie romantyczne.
reklama
wystarczy obejrzeć "Rybkę zwaną Wandą" i już wiesz o facetach wszystkoMisia - jestem naiwna i romantyczna.Wierzyłam w to co pisał. Widocznie niewiele wiedziałam o facetach.
Majuska nie mój typ ale milusi.
katrina115
Potrójna Mama
Majuska - calkiem, calkiem, ale bardzo wytatuowany... ale w tym teledysku super tanczy - tak na luzaku, niedbale. I to je to!
KURCZAKI MUSZĘ iść do jakiegoś klubu i sobie cała noc potańczyć !!!!!!!!!!!!
Zrobię to w lipcu po sesji i to SAMA (znaczy z laskami).
moje typy:
https://www.youtube.com/watch?v=xiuzFNtki60
Robert Junior - mniam mniam
Zrobię to w lipcu po sesji i to SAMA (znaczy z laskami).
moje typy:
https://www.youtube.com/watch?v=xiuzFNtki60
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Misia - dwiema rencyma sie podpisuje. Zawsze mi sie Robert podobal tylko potem sie z nim troche porobilo I juzniej byl atrakcyjny, ale wraca chlopak do formy I ma fajny glos.
Zabierz mnie ze sobom ba balety - obiecuje ze bede grzeczna.. no chyba zebym byla niegrzeczna.
Zabierz mnie ze sobom ba balety - obiecuje ze bede grzeczna.. no chyba zebym byla niegrzeczna.
irka252
Czerwcowa mama 2009
Jedyny powod dla ktorego ogladalam wszystkie czesci 'Iron man';-).
Majuska1 a co powiesz na https://www.google.co.uk/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kit harington .
Ostatnia edycja:
Misia niezły, ale dla mnie za stary
Irka John Snow...mmmmm....straszne ciacho, jak se przypomnę co on tej rudej lasce robił....mmmmm:-), no rewela:-)
Ja na te balety też bym poszła;-), może zlocik taki bez bachorów , ale z baletami ??;-)
Irka John Snow...mmmmm....straszne ciacho, jak se przypomnę co on tej rudej lasce robił....mmmmm:-), no rewela:-)
Ja na te balety też bym poszła;-), może zlocik taki bez bachorów , ale z baletami ??;-)
lenka21*
2+3 = MY
wow
co tu się działo, no niezłe typy, choć ja do swojego Marsa nic nie mam
oj na balety to bym z chęcia poszła
ale się cieszę że nie tylko ja z ukrycia wyszłam
a co do marsowatości marsów to cóż, trzeba to jakoś ogarnąć, tym bardziej jak w domu ma się tylko płeć brzydką tfu tfu męską
co tu się działo, no niezłe typy, choć ja do swojego Marsa nic nie mam
oj na balety to bym z chęcia poszła
ale się cieszę że nie tylko ja z ukrycia wyszłam
a co do marsowatości marsów to cóż, trzeba to jakoś ogarnąć, tym bardziej jak w domu ma się tylko płeć brzydką tfu tfu męską
Hełoł :-)
Robert może i ciut za stary ale i tak mniammmm W Chaplinie był genialny
Majuska - bachory z tatusiami a my na rynek w kraku
Jak mój znajomy będzie miał dobry dzień (w znaczeniu będzie uchwytny na dłużej niż na 3 łyki kawy) to nas przelansuje po klubach i klubikach na Kazimierzu tyż ;-)
FLO - nadjeżdżamy
a we łbie mam pustkę i trójkąt bermudzki.
miłego dnia Dziewczęta i Chłopczęta.
Robert może i ciut za stary ale i tak mniammmm W Chaplinie był genialny
Majuska - bachory z tatusiami a my na rynek w kraku
Jak mój znajomy będzie miał dobry dzień (w znaczeniu będzie uchwytny na dłużej niż na 3 łyki kawy) to nas przelansuje po klubach i klubikach na Kazimierzu tyż ;-)
FLO - nadjeżdżamy
a we łbie mam pustkę i trójkąt bermudzki.
miłego dnia Dziewczęta i Chłopczęta.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: