reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka znam jednego faceta który czytuje Coehlo - ulubieniec Pań, Dam, Kobiet i Dziewczyn - gej (zresztą ja też go kocham). Zwyczajnie nie wierze, że facet czytuje Coehlo, Dumę i uprzedzenie i sam z siebie chadza na komedie romantyczne.

reklama
Majuska - calkiem, calkiem, ale bardzo wytatuowany... ale w tym teledysku super tanczy - tak na luzaku, niedbale. I to je to!

Misia - dwiema rencyma sie podpisuje. Zawsze mi sie Robert podobal tylko potem sie z nim troche porobilo I juzniej byl atrakcyjny, ale wraca chlopak do formy I ma fajny glos.
Zabierz mnie ze sobom ba balety - obiecuje ze bede grzeczna.. no chyba zebym byla niegrzeczna.

Misia niezły, ale dla mnie za stary:-D

Irka John Snow...mmmmm....straszne ciacho, jak se przypomnę co on tej rudej lasce robił:blink:....mmmmm:-), no rewela:-)

Ja na te balety też bym poszła;-), może zlocik taki bez bachorów , ale z baletami ??;-)

wow
co tu się działo, no niezłe typy, choć ja do swojego Marsa nic nie mam :-D

oj na balety to bym z chęcia poszła
ale się cieszę że nie tylko ja z ukrycia wyszłam

a co do marsowatości marsów to cóż, trzeba to jakoś ogarnąć, tym bardziej jak w domu ma się tylko płeć brzydką tfu tfu męską

Hełoł :-)
Robert może i ciut za stary ale i tak mniammmm :-D W Chaplinie był genialny :-D
Majuska - bachory z tatusiami a my na rynek w kraku :-D
Jak mój znajomy będzie miał dobry dzień (w znaczeniu będzie uchwytny na dłużej niż na 3 łyki kawy) to nas przelansuje po klubach i klubikach na Kazimierzu tyż ;-)
FLO - nadjeżdżamy :-D :-D :-D
a we łbie mam pustkę i trójkąt bermudzki.
miłego dnia Dziewczęta i Chłopczęta.

Ostatnia edycja:
reklama
lenka ja do swojego Marsa tez nic nie mam, wręcz przeciwnie:-)
misia ja nie wiem czy sie nadaję na taki rajd po klubikach :)

Do góry