reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Zoyka znam jednego faceta który czytuje Coehlo - ulubieniec Pań, Dam, Kobiet i Dziewczyn - gej (zresztą ja też go kocham). Zwyczajnie nie wierze, że facet czytuje Coehlo, Dumę i uprzedzenie i sam z siebie chadza na komedie romantyczne.

reklama
Majuska - calkiem, calkiem, ale bardzo wytatuowany... ale w tym teledysku super tanczy - tak na luzaku, niedbale. I to je to!

Misia - dwiema rencyma sie podpisuje. Zawsze mi sie Robert podobal tylko potem sie z nim troche porobilo I juzniej byl atrakcyjny, ale wraca chlopak do formy I ma fajny glos.
Zabierz mnie ze sobom ba balety - obiecuje ze bede grzeczna.. no chyba zebym byla niegrzeczna.

Misia niezły, ale dla mnie za stary:-D

Irka John Snow...mmmmm....straszne ciacho, jak se przypomnę co on tej rudej lasce robił:blink:....mmmmm:-), no rewela:-)

Ja na te balety też bym poszła;-), może zlocik taki bez bachorów , ale z baletami ??;-)

wow
co tu się działo, no niezłe typy, choć ja do swojego Marsa nic nie mam :-D

oj na balety to bym z chęcia poszła
ale się cieszę że nie tylko ja z ukrycia wyszłam

a co do marsowatości marsów to cóż, trzeba to jakoś ogarnąć, tym bardziej jak w domu ma się tylko płeć brzydką tfu tfu męską

Hełoł :-)
Robert może i ciut za stary ale i tak mniammmm :-D W Chaplinie był genialny :-D
Majuska - bachory z tatusiami a my na rynek w kraku :-D
Jak mój znajomy będzie miał dobry dzień (w znaczeniu będzie uchwytny na dłużej niż na 3 łyki kawy) to nas przelansuje po klubach i klubikach na Kazimierzu tyż ;-)
FLO - nadjeżdżamy :-D :-D :-D
a we łbie mam pustkę i trójkąt bermudzki.
miłego dnia Dziewczęta i Chłopczęta.

Ostatnia edycja:
reklama
lenka ja do swojego Marsa tez nic nie mam, wręcz przeciwnie:-)
misia ja nie wiem czy sie nadaję na taki rajd po klubikach :)

Do góry