reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Misia - Pilaszewską wygooglałam sobie, ale o co chodzi ze ścianką? Trenować co? Znaczy masz na myśli taką ściankę do wspinaczki? to ja odpadam, mam lęk wysokości :-D:-D:-D
Irka - pamiętam Cię, pamiętam.

W ogóle to mówię dobry wieczór wszystkim tajnym podczytywaczom. I mam pytanie, a właściwie dwa:
- po pierwsze na czym polega - waszym zdaniem- fenomen tego wątku? No bo skoro czytacie to widać dobrze się Wam czyta, ale właściwie czemu akurat ten a nie inne?
- po drugie - czy my robimy wrażenie hermetycznie zamkniętego kółka? Bo pojawiały się tu różne osoby, były entuzjastycznie przyjmowane i znikały po paru postach. zastanawia mnie to zjawisko, ze statystyki wynika że ktoś powinien zostać.

Kubo - nie wiem jak reszta, ale ja tam przynajmniej w necie nie muszę być tytułowana "panią". Od tego mi się zmarszczki robią ;)
A - mogę źle pamiętać ( w tym wieku wolno mi mieć sklerozę), ale chyba mojego męża przenigdy nie nazwałam Marsem i zrzędzę na niego z rzadka i umiarkowanie. Jestem zdania, generalnie, że faceci to wspaniałe zjawsko, jeśli tylko reprezentują odpowiedni typ ( wymagana umiejętność czytania i pisania, porozumiewania się w mowie i piśmie i partnerskie podejście do związku).

reklama
Kubo gdybyś tak miał dostęp do działu Marsjanie na GZ to mógłbyś sie oburzać, tutaj to taki lajcik jest:-p ale ja przypominam sobie, że również nie raz swojego Marsa chwaliłam tutaj:tak:

Misia, potworze....
A baby - te dopiero są okropne:no:
Zresztą inaczej patrzę na facetów odkąd mam syna.
Ależ Flo ja kocham facetów - jednych mniej innych więcej ale ogólnie świat bez facetów byłby nudny :-D
Odkąd mam syna to już w ogóle :-D ale fakt że mi czasem cyc opada jak widzę TEN wyraz twarzy u swego Pana Męża :-D
A ścianka - cóż nie chodzi bynajmniej o wspinaczkową (ja też mam lęki) jeno o taką:
Gwiazdy na ściance Teatru „6 Piętro” | Flesik.pl
od zawsze Wam powtarzam że my hermetyczne jak chirurdzy plastyczni.
Zoyka - ja nigdy nie wierzyłam w zapewnienia i opowieści facetów - dzięki czemu jestem mniej sfrustrowana w małżeństwie. I też mówiłam że jestem za związkiem partnerskim - dzięki czemu robię to co lubię (gotuję i wypiekam) i jedną rzecz której nie lubię - prasuję ale tylko ubranka Kubuli :-D
Resztę czynności partnersko przekazałam swemu Panu Mężowi - bo on robi to najlepiej :-)

Ostatnia edycja:
Zoyka - mój mąż świetnie gotuje i jest jedyną w tym domu osobą która umie ugotować idealne jajko na miękko. Jeszcze lepiej niż gotowanie wychodzi mu komplementowanie mnie za to co ugotowałam, a poza tym ja jestem w kuchni szybsza, więc to ja sterczę przy garach, ale nie cierpię z tego powodu. Za to przypadki kiedy to ja myłam gary mogłabym chyba policzyć na palcach jednej ręki.
A, w życiu bym nie wyszła za faceta który by twierdził, że lubi Coelho... Przysięgam, wybrałabym klasztor!

Misia - no litości... a skąd my weźmiemy taką brzydką tapetę?

Florentyno, oczywiście. Nie będę już zwracał się per Pani. Miło.

My mamy wiele wad, ale także wiele zalet. No same przyznajcie:) Bez nas świat nie byłby taki oczywisty.

Idę do mojej żony kochanej. Dobranoc:)

Kuba - ej no swiat bez Was, to byloby nie do pomyslenia. Nie jestescie tacy zli, tylko inni...
I ni wyzywaj nas od Pan plisss

Jak już przy Marsach jesteśmy....to ja tak jak stoję i kundle strzygę to sobie rozmyślam, no i dziś leciał kawałek w radiu "move like Jagger" ..i tak sobie myślę, że ten Levine co to śpiewa i jest niby takie ciacho number one na świecie..to on faktycznie jest ciacho :)))) no mi się podoba :)))))
https://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg&feature=kp

adaś:
https://www.google.pl/search?q=adam...AUoAQ&biw=1280&bih=699#q=adam+levine&tbm=isch
:-D:-D:-D:-D

ha, ha, ha, co sądzice ???

idę tymczasem się przytulić do mojego Adasia:-D

Flo - zawsze się znajdzie jakiś brzydki kawałek tapety - zależy ile tapeta za to zapłaci :zawstydzona/y:
No ja raczej bym nie uwierzyła że facet czytuje Coehlo, pomijam że bym go omijała łukiem i "szczałom"

reklama
No popatrzcie:-D ledwo człek zapowiedział że znika a tutaj tłumy :-D
Irka pamietam doskonale!
Niestety zgodzę się z Misią... faceci są obłąkani w swej inności mimo iż - a może dlatego że - posiadam dwóch synów. To stwory nie z tego świata i ewolucja im nie pomogła :-D

Do góry