reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Napisalam pieknego posta I sie kurde aplikacja zamknela.... wrrr. Jednak w tym wzgledzie lapek jest lepciejszy.

Azula - ja Cie zrozumialam, ale wiem ze u naszej plci bywa etap "ciachowania" do bolu.
Moja siostra z kuzynka mialy tak na punkcie Michaela Jacksona. Zreszta kuzynka do dzis ma ustawione "granie na czekanie" utwor twgowaz nieboszczyka.

reklama
lenka ja do swojego Marsa tez nic nie mam, wręcz przeciwnie:-)
misia ja nie wiem czy sie nadaję na taki rajd po klubikach :)

eloo
ja tam jestem pewna Majuska ze ty się na rajd po klubach bardzo nadajesz

co prawda z nad garów nadaje,ale temat podrygujący ,ja co prawda daleko mieszkam,ale jak cus stawie się,stawie:-p

W temacie slinienia ,to ja się slinie na TOTO Ola Rapace - Filmweb

Zoyka nawet lekarz ma prawo do poglądów z tym że TE stoją w sprzeczności z przysięgą Hipokratesa, Kodeksem Etyki Lekarskiej (tam już jest klauzula sumienia), konstytucją jak i ze umowami podpisaniami z NFZ.
Nie wiem czy się coś zmieniło ale ani Naczelna Rada ani Ministerstwo nie zajęli oficjalnego stanowiska. Zapewne zajmą, jak dojdzie do nieszczęścia.
Pytamy NFZ o 'deklaracj

Flo skora frytka się miewała po tylu latach pomyśl jak taka frytka konserwuje konsumentów !?!?!?!

Laski byłyście dziś po crocsy w Lidlu ?

Promocja w Lidlu | NaTemat.pl

padłam:-D:-D:-D

nie byłam bo wiem jak wygląda polowanie w Lidlu :-D Znajoma RAZ była (nie pamiętam co wtedy było) ale nawet nie weszła do środka :-D
Ogólnie klimat jak z lat 80tych pod hofflandem :-D
Zoyka a to widziałaś ?
Dla wielu kobiet wizyta u ginekologa to koszmar. Alarmujący raport akcji "Bezpieczny fotel? Kampania na rzecz dobrej opieki ginekologicznej" - strona 1 - Zdrowie
tych którzy podpisali deklaracje jest ok. 3000 łącznie ze studentami a chamskich ginekologów jest zdecydowanie więcej.
Moja znajoma np usłyszała że powinna mniej żreć i częściej seks uprawiać bo przytyła i jeszcze chwila to się zapasie jak maciora.
echh tak naprawdę ta deklaracje uderzy przede wszystkim w kobiety :-(
https://www.youtube.com/watch?v=X-lxgJHaxXA

Ostatnia edycja:
Witam! Miałam dzisiaj ciężki dzień!!! Mój mars przeszedł samego siebie...... napisze tylko że facet i kosiarka to nie jest dobre połączenie! Poszły jakieś trzy stówki w błoto!
Co do Lidla pojechałam ok 11 i były wielkie pustki.... dla mnie to trochę bez sensu rzucą kilka par i kto pierwszy ten lepszy.
Jutro dzień dziecka.... młody chce jechać do parku dinozaurów młoda chce iść do kina. Jak ich pogodzić/? Pozdrawiam.

reklama
Do góry