reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

JEŻU jak mi się nic nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!
niech mnie ktoś kopnie w zad :zawstydzona/y:

Misia w doopach ci się poprzewracało od tego dobrobytu i tyle:-D:-D

Czarna, Ewe...no pięknie :-D:-D:-D heloł:-D , kto tam jeszcze, kto ???? no i czemu tylko podczytywajki, wiecie jakby tu było wesoło jakby nas tyle zawsze pisało, a tak to tylko wiecznie te same nudy:-D

reklama
Widzisz ja do kompa zasiadam na chwile wieczorem i wbicie się w dyskusje nie jest zbyt proste! Ale dziękuję za miłe przyjęcie!! Tańczyć - tym bardziej - śpiewać nie umiem!!! Choć ratusz w moim mieście jest!!!! Dobrego wieczoru!! A i przepraszam za błędy....:zawstydzona/y:

Ja teraz mialam sajgon bo tydzien wolnego dzieciaki mialy, ale od wtorku wszystko wraca do normy :-).

Eve witaj:-)-pisz może o życiu nie koniecznie trzeba dyskutować można i się pożalić ,ponarzekać itp:tak:
Irka witaj ponownie pewnie bym zapomniała ale twoja mała ma jak dla mnie bardzo" egzotyczne " imię no przynajmniej w PL ;-)i dlatego pamiętam:-D
Majuska oj se nagrabisz ;-):-D-co tak źle Ci z nami było:-( no ale im więcej nas tym lepiej :happy:

nie, no pięknie Q pięknie :-D co chwila jakiś coming out :-D
Wychodzić z szafy, wychodzić :-D
miałam plan: dziecko spać a ja do kodeksu ... i co ???????????? człowiek strzela pan Bóg kule nosi :-( ja zasnęłam, dziecko bryka a kodeks leży :-( Chyba na egzamin wezmę bachora jako corpus delicti :-( zachciało mi się na starość nauki :-(

no proszę, proszę... nie miałam pojęcia że jesteśmy takie interesujące :-)
Majuska - ja Ci dam stare nudy....

Kubo podobno o nas wiesz sporo ,a my o tobie nic:-(napisz jak zyjesz ,co robisz itp:-)
Lenko nie wiem w jakich okolicach mieszkasz ale u nas nie pada ale solneczka nie ma:-(

Normalnie tak mi miło, że aż się zaczerwieniłem! Dziękuje, że mnie tak przyjęłyście!

Co do mojej osoby. Mieszkam i pracuję w stolicy naszego pięknego kraju,mam 37 lat, kochaną żonę i jedno, ukochane dziecko - Annę. I właśnie od paru lat próbuję przekonać żonę do drugiego dziecka, ale niestety, moje próby idą na marne. No ale cóż, może jeszcze pęknie. Zawsze człowiek ma nadzieję przecież:) Jeżeli coś jeszcze chcecie o mnie wiedzieć drogie Panie, to pytajcie.

Ps. Zauważyłem, że często i gęsto żle wypowiadacie się o Marsach:) Trochę litości dla nas:D

reklama
Ps. Zauważyłem, że często i gęsto żle wypowiadacie się o Marsach:) Trochę litości dla nas:D
Od kiedy przeczytałam wrzucony zresztą przez Flo artykuł z GW (wydanie sobotnie), w którym jasno i wyraźnie jest napisane że chłopy są jakieś inne - mój Pan Mąż uniknął przypalania żywym ogniem :-D
Choć nie ukrywam iż odkrycie, że jednak macie mózg wprawiło mnie w osłupienie :eek:

Do góry