reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

JEŻU jak mi się nic nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!
niech mnie ktoś kopnie w zad :zawstydzona/y:

Misia w doopach ci się poprzewracało od tego dobrobytu i tyle:-D:-D

Czarna, Ewe...no pięknie :-D:-D:-D heloł:-D , kto tam jeszcze, kto ???? no i czemu tylko podczytywajki, wiecie jakby tu było wesoło jakby nas tyle zawsze pisało, a tak to tylko wiecznie te same nudy:-D

reklama
Widzisz ja do kompa zasiadam na chwile wieczorem i wbicie się w dyskusje nie jest zbyt proste! Ale dziękuję za miłe przyjęcie!! Tańczyć - tym bardziej - śpiewać nie umiem!!! Choć ratusz w moim mieście jest!!!! Dobrego wieczoru!! A i przepraszam za błędy....:zawstydzona/y:

Ja teraz mialam sajgon bo tydzien wolnego dzieciaki mialy, ale od wtorku wszystko wraca do normy :-).

Eve witaj:-)-pisz może o życiu nie koniecznie trzeba dyskutować można i się pożalić ,ponarzekać itp:tak:
Irka witaj ponownie pewnie bym zapomniała ale twoja mała ma jak dla mnie bardzo" egzotyczne " imię no przynajmniej w PL ;-)i dlatego pamiętam:-D
Majuska oj se nagrabisz ;-):-D-co tak źle Ci z nami było:-( no ale im więcej nas tym lepiej :happy:

nie, no pięknie Q pięknie :-D co chwila jakiś coming out :-D
Wychodzić z szafy, wychodzić :-D
miałam plan: dziecko spać a ja do kodeksu ... i co ???????????? człowiek strzela pan Bóg kule nosi :-( ja zasnęłam, dziecko bryka a kodeks leży :-( Chyba na egzamin wezmę bachora jako corpus delicti :-( zachciało mi się na starość nauki :-(

no proszę, proszę... nie miałam pojęcia że jesteśmy takie interesujące :-)
Majuska - ja Ci dam stare nudy....

Kubo podobno o nas wiesz sporo ,a my o tobie nic:-(napisz jak zyjesz ,co robisz itp:-)
Lenko nie wiem w jakich okolicach mieszkasz ale u nas nie pada ale solneczka nie ma:-(

Normalnie tak mi miło, że aż się zaczerwieniłem! Dziękuje, że mnie tak przyjęłyście!

Co do mojej osoby. Mieszkam i pracuję w stolicy naszego pięknego kraju,mam 37 lat, kochaną żonę i jedno, ukochane dziecko - Annę. I właśnie od paru lat próbuję przekonać żonę do drugiego dziecka, ale niestety, moje próby idą na marne. No ale cóż, może jeszcze pęknie. Zawsze człowiek ma nadzieję przecież:) Jeżeli coś jeszcze chcecie o mnie wiedzieć drogie Panie, to pytajcie.

Ps. Zauważyłem, że często i gęsto żle wypowiadacie się o Marsach:) Trochę litości dla nas:D

reklama
Ps. Zauważyłem, że często i gęsto żle wypowiadacie się o Marsach:) Trochę litości dla nas:D
Od kiedy przeczytałam wrzucony zresztą przez Flo artykuł z GW (wydanie sobotnie), w którym jasno i wyraźnie jest napisane że chłopy są jakieś inne - mój Pan Mąż uniknął przypalania żywym ogniem :-D
Choć nie ukrywam iż odkrycie, że jednak macie mózg wprawiło mnie w osłupienie :eek:

Do góry