reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Witaj czarna:-)
Reszta tajniaków ujawnić się:tak:
Koniec końców poszłam za radą Lenki i zaległam przy dziecięciu.Pospałam może ze 20 minut i mi się obudziła .Obskoczyłam biedronę ale głównego składnika nie kupiłam:szok::crazy::eek:skapłam się prawie pod domem więc jeszcze tubylczy sklepik musiałam zaliczyć:tak:.
Misia no szkoda ,że nie zaproponowałaś usług gastronomicznych w zamian za egzamin co mi tam trochę prawka tez bym mogła łyknąć ,a Ty byś postała za mnie przy garach niedługo z M mamy rocznice .Co prawda przyjątko niewielkie ale nawet nie to gotowanie co obsługa mnie przeraża ja to z tych "gości" ,a nie gospodarzy .Mogę wsio przygotować ale potem lubię zasiąść ,a nie obsługiwać.No ale do naszej rocznicy jeszcze chwilka ,a tego egzaminu już nie za dużo:tak:

reklama
azula ja jestem z wlkp, okolice pierwszej stolicy Polski,
Blisko Gniezna mieszkasz? Ja pochodze z Gniezna, zamieszkanie zmienilam 4 lata temu . Obecnie mieszkam w Angli.

Witam i ja dziewczyny. Zapewne mnie nie pamietacie, podczytywalam ,pozniej sie ujawnilam, ale nie potrafilam sie jakos wbic w wasze rozmowy, wydawalo mi sie ze jestescie za bardzo zzyte i nie dam rady. Czytam jednak regularnie i najbardziej zawsze mi zal jak jakies fajne przepisy sa wrzucane na GZ, bo sama czesto bym ich chciala sprobowac. Staly kontak utrzymuje z klaczkiem na FB i tel.

Witam!!! No dobra!!! To i ja się ujawnię przywędrowałam tu za Kłaczkiem z CPP!!!! Z BB związana jestem jakieś 4-5 lat!!! Nie za bardzo umiem wpaść w rytm pisania codziennego ---- do 40 trochę mi brakuje, mam dwójkę fantastycznych dzieci. Czytałam was zawsze wieczorami jako odskocznia od problemów dnia codziennego. Rozumiem waszą decyzje o pisaniu w ukryciu! Podziwiam za wytrwałość i łatwość rozmowy na BB!

Nie nie Kłaczku! Po prostu jak jak wszystkie się ujawniają to i ja się odezwę! Nie będę taka! tak jak pisałam jestem 30+ ciaży nie planuję! Ale chyba codziennie nie byłabym wstanie pisać! To tyle! Mogę dodać,że mieszkam w sąsiednim mieście Zoyki!

I ja to szanuję!!! Na net nie mam zbyt wiele czasu a takie pisanie wymaga dyscypliny, której ja nie mam! :sorry:No pisze już pisze! Dokładnie 60 km w stronę Wejherowa :-) L-rk

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry