reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witaj czarna:-)
Reszta tajniaków ujawnić się:tak:
Koniec końców poszłam za radą Lenki i zaległam przy dziecięciu.Pospałam może ze 20 minut i mi się obudziła .Obskoczyłam biedronę ale głównego składnika nie kupiłam:szok::crazy::eek:skapłam się prawie pod domem więc jeszcze tubylczy sklepik musiałam zaliczyć:tak:.
Misia no szkoda ,że nie zaproponowałaś usług gastronomicznych w zamian za egzamin co mi tam trochę prawka tez bym mogła łyknąć ,a Ty byś postała za mnie przy garach niedługo z M mamy rocznice .Co prawda przyjątko niewielkie ale nawet nie to gotowanie co obsługa mnie przeraża ja to z tych "gości" ,a nie gospodarzy .Mogę wsio przygotować ale potem lubię zasiąść ,a nie obsługiwać.No ale do naszej rocznicy jeszcze chwilka ,a tego egzaminu już nie za dużo:tak:

reklama
azula ja jestem z wlkp, okolice pierwszej stolicy Polski,
Blisko Gniezna mieszkasz? Ja pochodze z Gniezna, zamieszkanie zmienilam 4 lata temu . Obecnie mieszkam w Angli.

Witam i ja dziewczyny. Zapewne mnie nie pamietacie, podczytywalam ,pozniej sie ujawnilam, ale nie potrafilam sie jakos wbic w wasze rozmowy, wydawalo mi sie ze jestescie za bardzo zzyte i nie dam rady. Czytam jednak regularnie i najbardziej zawsze mi zal jak jakies fajne przepisy sa wrzucane na GZ, bo sama czesto bym ich chciala sprobowac. Staly kontak utrzymuje z klaczkiem na FB i tel.

Witam!!! No dobra!!! To i ja się ujawnię przywędrowałam tu za Kłaczkiem z CPP!!!! Z BB związana jestem jakieś 4-5 lat!!! Nie za bardzo umiem wpaść w rytm pisania codziennego ---- do 40 trochę mi brakuje, mam dwójkę fantastycznych dzieci. Czytałam was zawsze wieczorami jako odskocznia od problemów dnia codziennego. Rozumiem waszą decyzje o pisaniu w ukryciu! Podziwiam za wytrwałość i łatwość rozmowy na BB!

Nie nie Kłaczku! Po prostu jak jak wszystkie się ujawniają to i ja się odezwę! Nie będę taka! tak jak pisałam jestem 30+ ciaży nie planuję! Ale chyba codziennie nie byłabym wstanie pisać! To tyle! Mogę dodać,że mieszkam w sąsiednim mieście Zoyki!

I ja to szanuję!!! Na net nie mam zbyt wiele czasu a takie pisanie wymaga dyscypliny, której ja nie mam! :sorry:No pisze już pisze! Dokładnie 60 km w stronę Wejherowa :-) L-rk

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry