reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ponoć dzieci to mali geniusze ,bardzo kreatywni ale to ponoć My sami potem ta kreatywność w nich zabijamy:-(Amelka dziś zabrała dwie metalowe miski jedna sobie włożyła na głowę(ta małą) drugą dużą tacie i mówi no to mamy kaski:-).Mała się obudziła zjadła obiad i stwierdziła ,że idzie spać i śpi dalej ,a kiedy ja mam iść na zakupy ????:eek::confused2:

reklama
azula ja jestem z wlkp, okolice pierwszej stolicy Polski, zamiast na zakupy połóż się obok córy i też spi

dzieci potrafią zaskoczyć, moj najstarszy ostatnio jak czegoś mu nie pozwoliłam ( już nie pamietam czego ) powiedział do mnie- mamo bądź rozsądna

a dziś wieczorem może bedziemy świętować dzień mamy i dziecka, jakiś fastfuudzik, wypasiony plac zabaw, oby pogoda była

Misia - kopnęłabym, ale mi się tak nie chce... a serio, rano ciut energii zaoszczędziłam, ale po spacerze i zakupach już energia spalona.
Kuba śpi, Alinka na dworze - może wreszcie spokojnie kawkę wypiję.

....z pewna taką nieśmiałoscią .... i ja się ujawnię
jestem fanką tego wątku i Was ,
zaczęłam czytać jak kłaczek przestała sie udzielać na CPP i nie potrafiłam przestać , to już moje uzależnienie
rozumiem , że chcecie być bardziej anonimowe , dlatego zamkniety wątek .... ale ja wpadłam w panike jak przeczytałam , że możecie przestać tu pisać , brakowałoby mi 40-tek przy porannej kawie :)

Jestem Monika , mam 38 lat , 2 córki , syna no i marsa też

Witaj Czarna!!!!

No to jest nas coraz więcej...

Kłaczusiu - czyń honory i wybierz dla Moniki repertuar plisssss.

Reszta - wychodzić z krzaków!!!!!!!!!

....z pewna taką nieśmiałoscią .... i ja się ujawnię
kto jeszcze ? kto jeszcze ?? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witaj Czarna Moniko :-)
Kłaczek Cię zapewne czymś zaskoczy :-D
Katrina - jak tam z energią - zjadłam obiadek i padłam :-( a dokładnie zaległam na kanapie - lukam w stronę książek i mam jakiegoś śpiocha a egzamin za 2 dni :shocked2: piję kawę ale pewno zalegnę na jakiś czas i się wezmę "do lekcji" za godzinę.

No, Czarna, nie bedzie litosci! :-D Proponuje plas ochoczy do wlasnego wykonania... hm... "Jedzie pociag z daleka" Rynkowskiego. Mlodziezy nie popuscimy. :tak::tak:

Monika, na CPP nie wchodze. Nie potrafie. Doszlam do punktu, w ktorym wspomnienia bola, a nadzieja nie chce lagodzic poczucia porazki.

JEŻU jak mi się nic nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!
niech mnie ktoś kopnie w zad :zawstydzona/y:

dołączam do klubu ,,nicmisieniechce,, niestety ale mam dzisiaj jeszcze dodatkowy objaw-wszystko mnie wqr....... wiec misia zapewniam Cie ze może być gorzej,a jeszcze mam rodzinna impreze przygotować na pojutrze ,co przy dwóch cytowanych objawach jest awykonalne,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstydze się ze taka jestem:-p:-ppowinnam chociaż zrobić zakupy dzisiaj................. no ale nic mi się nie.............................

reklama
Luzika mogę ugotować Ci obiad na 20-30 osób (przystawka, zupa, danie główne, deser+ jakieś ciasto i pasztet (mięsny i wersja wege: marchewkowy, soczewica, mięcho pieczone) ale idź za mnie na egzamin z kpa :eek:

Do góry