reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ponoć dzieci to mali geniusze ,bardzo kreatywni ale to ponoć My sami potem ta kreatywność w nich zabijamy:-(Amelka dziś zabrała dwie metalowe miski jedna sobie włożyła na głowę(ta małą) drugą dużą tacie i mówi no to mamy kaski:-).Mała się obudziła zjadła obiad i stwierdziła ,że idzie spać i śpi dalej ,a kiedy ja mam iść na zakupy ????:eek::confused2:

reklama
azula ja jestem z wlkp, okolice pierwszej stolicy Polski, zamiast na zakupy połóż się obok córy i też spi

dzieci potrafią zaskoczyć, moj najstarszy ostatnio jak czegoś mu nie pozwoliłam ( już nie pamietam czego ) powiedział do mnie- mamo bądź rozsądna

a dziś wieczorem może bedziemy świętować dzień mamy i dziecka, jakiś fastfuudzik, wypasiony plac zabaw, oby pogoda była

Misia - kopnęłabym, ale mi się tak nie chce... a serio, rano ciut energii zaoszczędziłam, ale po spacerze i zakupach już energia spalona.
Kuba śpi, Alinka na dworze - może wreszcie spokojnie kawkę wypiję.

....z pewna taką nieśmiałoscią .... i ja się ujawnię
jestem fanką tego wątku i Was ,
zaczęłam czytać jak kłaczek przestała sie udzielać na CPP i nie potrafiłam przestać , to już moje uzależnienie
rozumiem , że chcecie być bardziej anonimowe , dlatego zamkniety wątek .... ale ja wpadłam w panike jak przeczytałam , że możecie przestać tu pisać , brakowałoby mi 40-tek przy porannej kawie :)

Jestem Monika , mam 38 lat , 2 córki , syna no i marsa też

Witaj Czarna!!!!

No to jest nas coraz więcej...

Kłaczusiu - czyń honory i wybierz dla Moniki repertuar plisssss.

Reszta - wychodzić z krzaków!!!!!!!!!

....z pewna taką nieśmiałoscią .... i ja się ujawnię
kto jeszcze ? kto jeszcze ?? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witaj Czarna Moniko :-)
Kłaczek Cię zapewne czymś zaskoczy :-D
Katrina - jak tam z energią - zjadłam obiadek i padłam :-( a dokładnie zaległam na kanapie - lukam w stronę książek i mam jakiegoś śpiocha a egzamin za 2 dni :shocked2: piję kawę ale pewno zalegnę na jakiś czas i się wezmę "do lekcji" za godzinę.

No, Czarna, nie bedzie litosci! :-D Proponuje plas ochoczy do wlasnego wykonania... hm... "Jedzie pociag z daleka" Rynkowskiego. Mlodziezy nie popuscimy. :tak::tak:

Monika, na CPP nie wchodze. Nie potrafie. Doszlam do punktu, w ktorym wspomnienia bola, a nadzieja nie chce lagodzic poczucia porazki.

JEŻU jak mi się nic nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!
niech mnie ktoś kopnie w zad :zawstydzona/y:

dołączam do klubu ,,nicmisieniechce,, niestety ale mam dzisiaj jeszcze dodatkowy objaw-wszystko mnie wqr....... wiec misia zapewniam Cie ze może być gorzej,a jeszcze mam rodzinna impreze przygotować na pojutrze ,co przy dwóch cytowanych objawach jest awykonalne,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstydze się ze taka jestem:-p:-ppowinnam chociaż zrobić zakupy dzisiaj................. no ale nic mi się nie.............................

reklama
Luzika mogę ugotować Ci obiad na 20-30 osób (przystawka, zupa, danie główne, deser+ jakieś ciasto i pasztet (mięsny i wersja wege: marchewkowy, soczewica, mięcho pieczone) ale idź za mnie na egzamin z kpa :eek:

Do góry