reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witajcie dziewuszki i witaj Kubo:-D
Kubo watek ma tytuł ciąża po czterdziestce ,a sprawcami ciąż są ludzie obu płci .Dlatego nie widzę nic niestosownego w twoim tu przebywaniu ,a wprost przeciwnie ciesze się ,ze się ujawniłeś :-D
Kłaczku Karol spryciula ale && niech lepiej nic go nie nęka:tak:

reklama
Witam się z rana

odśpiewane, odtańczone, ratusza brak za to na łące pohasałam

kłaczku oby to tylko jednorazowy wybryk Karola, a jak z palcem

w końcu słońce piekne

dzień doberek wszystkim!!

Kuba - jak by to powiedziała "Mama" na innym wątku, rozkładaj kocyk i siadaj z nami wygodnie.Nie takie my straszne jak się piszemy.

Miłego dnia - u nas na razie nie pada - może będzie fajny dzień.

Kubo podobno o nas wiesz sporo ,a my o tobie nic:-(napisz jak zyjesz ,co robisz itp:-)
Lenko nie wiem w jakich okolicach mieszkasz ale u nas nie pada ale solneczka nie ma:-(

Hełoł :-) Dzięwczęta i Chłopięta ;-)
deszcze niespokojne i 10 stopni :eek: a Kubul ... obudził się w świetnym humorze ze słowem NIE na ustach.
Kubula zjesz śniadanie ? cisza ...
Kubul zjesz kaszkę ?
NIE
Kubul zjesz bułeczkę ?
NIE
Kubul - a zjesz z mamą twarożek ?
NIE
Kubul- deszcz pada założymy te fajowe gumowce ?
NIE
dobrze, że dało radę założyć inna koszulkę niż z Tomkiem na klacie :sorry:
ogólnie - dzięki nie, nie, nie spóźniłam się do pracy tylko 9 minut...
Kubo jak się już ujawniłeś to poprosimy kilka zdań rozwiniętych o sobie ze śpiewem na ustach oczywiście :-)
miłego dnia i SŁOŃCA :-)

Katrina doskonale rozumiem twój tryb energooszczędny:-Dprzy tej pogodzie też taki mi się włącza:tak:no pomrzyło jest pochmurno ,a ja muszę iść do Biedrony jak mała się obudzi zje to niestety muszę ruszyć D :eek:

reklama
Misia, no stres. Moj potwor uparcie wyjmowal dzis z prania wczorajsza bluze i koniecznie chcial ja zakaladac, negujac kazda inna. No, sorry - ma tylko jedna ze "siadakiem Siamem".

Wczoraj mi zrobil cos takiego, ze siadlam. Pisalam chyba kilka dni temu, ze mielismy w poblizu maly pozar. Nic powaznego - sporo dymu w domu i tyle - ale dwa wozy bojowe + karetka. Dwie osoby dorosle i niemowle, bez zadnych obrazen, profilaktycznie podano na miejscu tlen. Poniewaz bylo to bliziutko, a malego kreci straz pozarna, wyszlismy pokazac mu auta. Lazil kolo nich, dotykal kol, rozmawial ze strazakami, ktorzy w zasadzie nie mieli nic do roboty bo dwoch podlaczylo dmuchawe a reszta stala bezczynnie. No, taka akcja ze mozna bylo dziecku pokazac. Wczoraj wieczorem mlody wzial kawalek plastiku i zrobil cos takiego:
jzfas8.jpg

Powiedzial, ze "Kalol zalozil maska a kaetki". Karol zalozyl maske z karetki...
Nigdy nie wiemy, co rejstruje pozornie zaabsorbowane czyms innym dziecko.

Do góry