reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Witajcie dziewuszki i witaj Kubo:-D
Kubo watek ma tytuł ciąża po czterdziestce ,a sprawcami ciąż są ludzie obu płci .Dlatego nie widzę nic niestosownego w twoim tu przebywaniu ,a wprost przeciwnie ciesze się ,ze się ujawniłeś :-D
Kłaczku Karol spryciula ale && niech lepiej nic go nie nęka:tak:

reklama
Witam się z rana

odśpiewane, odtańczone, ratusza brak za to na łące pohasałam

kłaczku oby to tylko jednorazowy wybryk Karola, a jak z palcem

w końcu słońce piekne

dzień doberek wszystkim!!

Kuba - jak by to powiedziała "Mama" na innym wątku, rozkładaj kocyk i siadaj z nami wygodnie.Nie takie my straszne jak się piszemy.

Miłego dnia - u nas na razie nie pada - może będzie fajny dzień.

Kubo podobno o nas wiesz sporo ,a my o tobie nic:-(napisz jak zyjesz ,co robisz itp:-)
Lenko nie wiem w jakich okolicach mieszkasz ale u nas nie pada ale solneczka nie ma:-(

Hełoł :-) Dzięwczęta i Chłopięta ;-)
deszcze niespokojne i 10 stopni :eek: a Kubul ... obudził się w świetnym humorze ze słowem NIE na ustach.
Kubula zjesz śniadanie ? cisza ...
Kubul zjesz kaszkę ?
NIE
Kubul zjesz bułeczkę ?
NIE
Kubul - a zjesz z mamą twarożek ?
NIE
Kubul- deszcz pada założymy te fajowe gumowce ?
NIE
dobrze, że dało radę założyć inna koszulkę niż z Tomkiem na klacie :sorry:
ogólnie - dzięki nie, nie, nie spóźniłam się do pracy tylko 9 minut...
Kubo jak się już ujawniłeś to poprosimy kilka zdań rozwiniętych o sobie ze śpiewem na ustach oczywiście :-)
miłego dnia i SŁOŃCA :-)

Katrina doskonale rozumiem twój tryb energooszczędny:-Dprzy tej pogodzie też taki mi się włącza:tak:no pomrzyło jest pochmurno ,a ja muszę iść do Biedrony jak mała się obudzi zje to niestety muszę ruszyć D :eek:

reklama
Misia, no stres. Moj potwor uparcie wyjmowal dzis z prania wczorajsza bluze i koniecznie chcial ja zakaladac, negujac kazda inna. No, sorry - ma tylko jedna ze "siadakiem Siamem".

Wczoraj mi zrobil cos takiego, ze siadlam. Pisalam chyba kilka dni temu, ze mielismy w poblizu maly pozar. Nic powaznego - sporo dymu w domu i tyle - ale dwa wozy bojowe + karetka. Dwie osoby dorosle i niemowle, bez zadnych obrazen, profilaktycznie podano na miejscu tlen. Poniewaz bylo to bliziutko, a malego kreci straz pozarna, wyszlismy pokazac mu auta. Lazil kolo nich, dotykal kol, rozmawial ze strazakami, ktorzy w zasadzie nie mieli nic do roboty bo dwoch podlaczylo dmuchawe a reszta stala bezczynnie. No, taka akcja ze mozna bylo dziecku pokazac. Wczoraj wieczorem mlody wzial kawalek plastiku i zrobil cos takiego:
jzfas8.jpg

Powiedzial, ze "Kalol zalozil maska a kaetki". Karol zalozyl maske z karetki...
Nigdy nie wiemy, co rejstruje pozornie zaabsorbowane czyms innym dziecko.

Do góry