reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

a tak czekałam na te hołubce , już muzę szykowałam

Co sie odwlecze...
Proponuje rzeskim galpokiem pod hicior ostatnich czasow "My, Slowianie". Zeby nie bylo, ze jakies archaizmy propaguje.

Komus jeszcze?? Juz sie robi - ulubiony przeboj Karola - "I will follow him".

Mam lekkie urwanie torby - wczoraj mielismy "wieczor egzorcysty". Ku memu zdumieniu, po wypompowaniu pierwszego rzutu na matke, dziecko pognalo do lazienki i pompowalo dalej do umywalki.

reklama
Kłaczku współczuje, ale masz sprytne dziecię. następnym razem egzorcysta pójdzie może w całości w łazience !

no Kuba się pojawił to mazura czas zacząć może :sorry:

no i wyszlo na to,ze chciałam Kube wyrwac:-p do tanca

A tak wogole to ja nie znam faceta który by podczytywał forum o dzieciach,malo tego ja nie wierze ze tacy istnieja,tzn nie mogę uwierzyć,moj Mars myśli i mowi po marsjańsku,a wtym jezyku to tylko o autach i ew o sporcie

reklama
Kubo, ale że jak ? ale że co ?
Twój głos w dyskusji mógłby wnieść nieco pewną świeżość i inne spojrzenie na codzienne problemy oraz na nudny żywot matek polek po 40stce :sorry:

No raczej wątpie. Wy, kobiety macie swoje zdanie i nic go nie zmieni. Może właśnie dlatego zostałem też w cieniu. Po prostu chciałem wiedzieć co czują i czym żyją mamy, które mając dorosłe dzieci, zdecydowały się na malucha w rodzinie.

Chciałem Wam podziękować, że mnie tak miło przyjełyście. Jak same zauważyłyście, jestem tutaj rodzynkiem, znajomi jakby się dowiedzieli, to by mnie wyśmiali. No ale czy to moja wina, że bardzo szanuję kobiety - mamy i chciałbym poznać ich tok rozumowania i potrzeby? Dzięki temu w swoim domu, wiem jak troszczyć się o swoją:) Nieraz mi nieświadomie pomogłyście! Tylko teraz muszę pisać w konspiracji tutaj;]

A tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia życzę!

Ostatnia edycja:
Do góry