reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Katrina KOSZULKA CUDNA :-D
muszę się rozejrzeć ale po pierwsze poczytam przepisy - bo niestety ale w tym kraju jak przepisów nie znasz to Cię wszyscy chcą wydymać a potem zobaczymy :-)

reklama
luizka mam podobne doswiadczenie w tym temacie

katrina pogody nie zazdroszczę

misia taki kraj dupny, u nas nawet żłobka nie ma, tylko ja mam to szczęście że wkładam do wózka i jazda, robię to co muszę,
mówisz żebyś ocipiała, ee tam, można się przyzwyczaić, przecież siurków nie poodcinam

wiem lenka czytałam na bieżąco,az dziw że tego nikt nie zgłosił,tym bardziej ze nie był to pierwszy czy ostatni raz

Dobr wieczór pięknym Paniom:) Mówię sobie, nie będę odpisywał parę dni, bo i tak wątek umiera - a tu proszę, znowu nabiera życia. Ktoś mi zadał pytanie, dlaczego wcześniej się nie ujawniałem. Hmm, z prostego względu. To przecież wątek dla płci pięknej, dla Was, piękne kobiety. Co miałby tu robić facet? :-D:-D I od razu pragnę zaznczyć, że nie jestem gender ani nic. Po prostu facet. Zresztą moje daje można sobie zobaczyć na Facebooku.

Lubię Was czytać, bo to co robicie, jest bardzo ciekawe. Można powiedzieć, że niektóre te osoby znam lepiej, niż swoją własną rodzinę. Żyję tym, przepraszam, ale tak jest. Piękne macie dzieci:)

Ps. Pozdrawiam Was wszystkie:)

Kubo, ale że jak ? ale że co ?
Twój głos w dyskusji mógłby wnieść nieco pewną świeżość i inne spojrzenie na codzienne problemy oraz na nudny żywot matek polek po 40stce :sorry:

:szok::szok::szok:...kuźwa ale nadrukowane :-D...w szoku jestem co to sie tutaj porobiło:-D

Dziewczęta Lenka i Luizka witajcie:-D..już dobra, nie musicie nic odtańcowywać, po prostu zostańcie, ja się zawsze zastanawiałm, jak to się dzieje i dlaczego wpadają nowe mamuśki, jest chwila wielkiej aktywności na początku, a potem cisza...nie róbcie nam tego:-)..my jesteśmy na prawdę, bardzo otwarte i przyjacielskie:-) widac, że podchytujecie, bo juz nawet naszą "nomenklaturą " się posługujecie:-)
No i nawet Marsa mamy w składzie :-), o ile nick odzwierciedla rzeczywistośc...szok:szok::-D A
A wszystko zaczęło się od tego, że zmieniłam se awatar na wodospady i Zoyka zapytała WTF ?:-D

reklama
Do góry