reklama
luizka5
Fanka BB :)
luizka mam podobne doswiadczenie w tym temacie
katrina pogody nie zazdroszczę
misia taki kraj dupny, u nas nawet żłobka nie ma, tylko ja mam to szczęście że wkładam do wózka i jazda, robię to co muszę,
mówisz żebyś ocipiała, ee tam, można się przyzwyczaić, przecież siurków nie poodcinam
wiem lenka czytałam na bieżąco,az dziw że tego nikt nie zgłosił,tym bardziej ze nie był to pierwszy czy ostatni raz
Kuba Wisowski
Początkująca w BB
Dobr wieczór pięknym Paniom Mówię sobie, nie będę odpisywał parę dni, bo i tak wątek umiera - a tu proszę, znowu nabiera życia. Ktoś mi zadał pytanie, dlaczego wcześniej się nie ujawniałem. Hmm, z prostego względu. To przecież wątek dla płci pięknej, dla Was, piękne kobiety. Co miałby tu robić facet? I od razu pragnę zaznczyć, że nie jestem gender ani nic. Po prostu facet. Zresztą moje daje można sobie zobaczyć na Facebooku.
Lubię Was czytać, bo to co robicie, jest bardzo ciekawe. Można powiedzieć, że niektóre te osoby znam lepiej, niż swoją własną rodzinę. Żyję tym, przepraszam, ale tak jest. Piękne macie dzieci
Ps. Pozdrawiam Was wszystkie
Lubię Was czytać, bo to co robicie, jest bardzo ciekawe. Można powiedzieć, że niektóre te osoby znam lepiej, niż swoją własną rodzinę. Żyję tym, przepraszam, ale tak jest. Piękne macie dzieci
Ps. Pozdrawiam Was wszystkie
...kuźwa ale nadrukowane ...w szoku jestem co to sie tutaj porobiło
Dziewczęta Lenka i Luizka witajcie..już dobra, nie musicie nic odtańcowywać, po prostu zostańcie, ja się zawsze zastanawiałm, jak to się dzieje i dlaczego wpadają nowe mamuśki, jest chwila wielkiej aktywności na początku, a potem cisza...nie róbcie nam tego:-)..my jesteśmy na prawdę, bardzo otwarte i przyjacielskie:-) widac, że podchytujecie, bo juz nawet naszą "nomenklaturą " się posługujecie:-)
No i nawet Marsa mamy w składzie :-), o ile nick odzwierciedla rzeczywistośc...szok A
A wszystko zaczęło się od tego, że zmieniłam se awatar na wodospady i Zoyka zapytała WTF ?
Dziewczęta Lenka i Luizka witajcie..już dobra, nie musicie nic odtańcowywać, po prostu zostańcie, ja się zawsze zastanawiałm, jak to się dzieje i dlaczego wpadają nowe mamuśki, jest chwila wielkiej aktywności na początku, a potem cisza...nie róbcie nam tego:-)..my jesteśmy na prawdę, bardzo otwarte i przyjacielskie:-) widac, że podchytujecie, bo juz nawet naszą "nomenklaturą " się posługujecie:-)
No i nawet Marsa mamy w składzie :-), o ile nick odzwierciedla rzeczywistośc...szok A
A wszystko zaczęło się od tego, że zmieniłam se awatar na wodospady i Zoyka zapytała WTF ?
katrina115
Potrójna Mama
Lenka - czekaj, czekaj ino sie Klaczus pojawi. Nie odpusci tancowania I spiewania.
Ty kondycje ćwicz i kroki bo muzę jak Ci Kłaczek wyszykuje to strach się bać !!a tak czekałam na te hołubce , już muzę szykowałam
PS. A reszta słyszy ?????
PS2. Jako że Kuba jest rodzyn nr 1 to dla Ciebie może coś specjalnego Kłaczek zapoda ?
reklama
Nie, popelnia samobojstwo.
Podziel się: