reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Luizka - witaj I Ty!!!! Pozdrawiam.

hej katrina Ciebie kojarze również z ,,Trzecie dziecko i co dalej,, wieki temu próbowałam się tam wbić niestety bezskutecznie,a raczej skutecznie zostałam przeploszona,zresztą nie tylko ja ,przez tamtejszą Hamerykańską idolke,to właśnie chyba mnie zniechęciło do pisania regularnego na konkretnym wątku,cóż,
żal:laugh2:

reklama
Luiza - z tamtego watku dziewczyny przeniosly sie na FB I zostalo nas moze 4-5 I zdecydowanie mniej juz tam sie dzieje. Jak zaczelam tam sie udzielac - jakies 3 lata temu, bylo super I watek byl bardzo zywiolowy. No coz bywa...

Luiza - z tamtego watku dziewczyny przeniosly sie na FB I zostalo nas moze 4-5 I zdecydowanie mniej juz tam sie dzieje. Jak zaczelam tam sie udzielac - jakies 3 lata temu, bylo super I watek byl bardzo zywiolowy. No coz bywa...

jasne że tak,nie przeżyłam traumy ,bo ktośtam cierpi na trolofobie więc spoko:happy:
chociaż wątek nie powiem podczytuje,cieplą atmosferę wprowadza tam mama05,więc fajnie się czyta

Nasz maj tez na FB się przeniósł ale ja nie mam czasu by to wsio ogarnąć niby jestem z nimi ale tak jakby obok .No ja przy kilkudziesięciu mamusiach się gubię jakoś łatwiej było mi je po nicach na bb ogarnąć ,a poza tym tam dyskusja jest jakby to określić on line i czasem aż głupio napisać o czymś o czym było jakiś czas temu bo na tapecie już dawno inne newsy .No jak napisała Katrina bywa:-(

bry Lenko, Luziko :-)
się kusiły baby :-p
Podziwiam za 3 małych facetów + 1 ciut wiekszy. Bym OCIPIAŁA regularnie.
Przy Kubuli, m. i kocicy oraz Psie jestem na skraju wyczerpania nerwowego :-D
A w ogóle to się regularnie WQRWIŁAM !!!!!!!!!!! dla kogo są żlobki ? przedszkola ? dla ludu miast i wsi pracujacych - tak myślałam do dziś. W lipcu Kubuli żłób jest zamknięty więc miał chodzić do "zastępczego" a w sierpniu chciałam wziąć 2 tygodnie urlopu i jechać w Pieniny z chłopakami i co ? dziś się dowiedziałam, że jeśli będzie chodził w lipcu to nie ma prawa chodzić w sierpniu !!!! NO QRWA MAĆ o co chodzi ?? mam się zwolnić z pracy? wziąć urlop bezpłatny ? włożyć dziecko do lodówki ? beczki ? zakisić ? poćwiartować ? wiedziałam, że w PL każdy chce wybić rozmnażanie polkom ze łba żeby potem móc się lansować w programach wyborczych ale to jest ... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(tak Flo znów zaczęłam cytować słownik wyrazów i zwrotów i wcale nie Kopalińskiego).
Dlatego piszę tutaj o swoich frustracjach żeby jakiś penis na kaczych łapach poczytał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nie masz tam jakiejś alternatywy w postaci Klubu Malucha czy coś w ten deseń,wiem że to nie żadna rewelacja,ale co zrobić ,jeszcze nie dawno sama przechodziłam to z przedszkolem,znajome szukały miejsca w prywatnym na ten czas nawet,zenada w naszym kraju z tym,niz się od lat nie zmienia

Kupilam dzis u Armaniego koszulke - sama prawda...

Luizka - dokladnie, Mamusia tworzy niepowtarzalna atmosfere, dlatego tam pisze.

reklama
luizka mam podobne doswiadczenie w tym temacie

katrina pogody nie zazdroszczę

misia taki kraj dupny, u nas nawet żłobka nie ma, tylko ja mam to szczęście że wkładam do wózka i jazda, robię to co muszę,
mówisz żebyś ocipiała, ee tam, można się przyzwyczaić, przecież siurków nie poodcinam

Do góry