reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Lenka ja kiedyś dawno temu tez chciałam mieszkać na wsi .Krowy oj ciężka harówa te ranne dojeni :-(o której wstajecie?

reklama
azula ja na szczęście nie doję, tylko oprzęt zostaje i to po południowy bo rano nie ma jak, i z wstawaniem nie jest tak źle, 5.30, 6, ja i tak muszę o 6 się zwlec uszykować chłopców do szkoły, gorsze jest to że nie ma wolnego, no ale coś w życiu trzeba robić

Lenka i tak masz zapiernicz podziwiam ,ziemie tez uprawiacie czy tylko te krówki?No i my tu zapsione w większości kłaczek kociara ,a u was jak ?

tak mamy a utrzymujemy się z produkcji mleka

koty są ale dzikie,nawet nie wiem ile chwilowo na stanie, siedzą w oborze ale nie dadzą się dotknąć ,była jedna kotka fajna to poszła i już nie wróciła, do tego z pół wsi się schodzą kocury, a psy mamy trzy, podwórkowce

ani ja po 40 ani w ciazy hmmm
odwaga mnie naszła to piszę
tak tak tez jestem cichym podzytywaczem
jakoś tak kiedyś zawędrowałam za kłaczkiem i zostałam
lat 27, trzech młodych marsow na stanie i jeden dorosły:rofl2:

mogę ???

wow,no wiedziałam ze nie tylko ja podczytuje 40-tki ,na bieżąco

a tak wogole to rano zapomniałam (spieszyłam się do pracy)-
lat 41,5 ,dwóch synów 22,5 i 8,wlasna działalność...hmmmm
co jeszcze nie wiema jeden Mars na stanie:-D

reklama
Do góry