reklama
Majuśka wierze Ci że się starałaś, nie oglądam z zasady polskiej ligi bo mnie serce zaczyna boleć. Natomiast niemiecka stanowi dla mnie rozrywkę, ogólnie dobry meczyk na poziomie wart jest obejrzenia
Czy można jakoś zutylizować potomstwo? uduszę dzisiaj i poćwiartuję własne dziecko
Czy można jakoś zutylizować potomstwo? uduszę dzisiaj i poćwiartuję własne dziecko
oj można, można ... ja tez dziś mam dość swojej "politury" :-(Czy można jakoś zutylizować potomstwo? uduszę dzisiaj i poćwiartuję własne dziecko
katrina115
Potrójna Mama
Hejka
Majuska - ja wczoraj walczylam z pralka. Zmywarke wczoraj uruchomilam, nastepny jej raz byndzie wieczorem.
Pogoda do d....
Majuska - ja wczoraj walczylam z pralka. Zmywarke wczoraj uruchomilam, nastepny jej raz byndzie wieczorem.
Pogoda do d....
To tylko ja stoje przy zmywarce 3 razy dziennie? ja mam wrazenie, ze caly dzien wkladam i oprozniam bo zmywarka chodzi 3-4 razy dziennie..
No co ty ??? to chyba jakąś małą masz, ja przy czwórce dorosłych, z których każdy wiecznie coś tam sobie robił ,miliony kaw, kanapek, obiadki na3 tury, miałam raz dziennie mycie
reklama