reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Majuska - tak własnie myślałam, że oni chyba się tego uczą, albo to ich talent wrodzony. A henna na rzęsy - super sprawa - zastępuje maskarę (maszkara zostaje sobą i tak).

reklama
Majuska, w sumie to nie bylam za nikim, trułam P. doope, żeby przełączył na coś innego, ale to jest naprawdę niesamowity kawałek piłki nożnej - w porównaniu do meczy polskiej reprezentacji, gdzie piłkarze snują się niemrawo po boisku, a jak przegrywają to odliczają tylko czas do końca nie próbując zrobić NIC - jestem pod niesamowitym wrażeniem gry Realu i zaczynam rozumieć ich fenomen :-D

Andzike - juz od dłuższego czasu Polska piłka nożna nic sobą nie reprezentuje...

A tu proszę - w ostatniej minucie czasu doliczonego remis i mecz trwa dalej, a w dogrywce chłopaki się spieli i wygrają.

- jestem pod niesamowitym wrażeniem gry Realu i zaczynam rozumieć ich fenomen :-D

kobieto przerażasz mnie:-D:-D:-D a tak wogóle to u nas się nie lubi Realu:-D..i jest szydera z wiecznie płaczącego Ronaldo:-D..tzn. ja mam to w esicy, no ale są tacy co przeżywaja i głośno komentują:-D..jak jeszcze był Karol to było o wiele głośniej, bo dwie mordki

Andzike - jak wyrównali, to mój mąż od razu powiedział, że wygrają, bo już po przerwie dostaną skrzydeł, wiedząc, że wrócili do gry.
Wiedział co mówi! (4:1)

kobieto przerażasz mnie:-D:-D:-D a tak wogóle to u nas się nie lubi Realu:-D..i jest szydera z wiecznie płaczącego Ronaldo:-D..tzn. ja mam to w esicy, no ale są tacy co przeżywaja i głośno komentują:-D..jak jeszcze był Karol to było o wiele głośniej, bo dwie mordki

Majuska, mów co chcesz, właśnie załadował 4 piłkę do bramki :-D:-D:-D i do tego zdjął koszulkę!!! :-D
Dobra, ja też mam z niego szyderę, jest lalusiowaty i rozmemłany, ale piłkarz z niego niesamowity :-D

Majuska - można Se gadać co się chce, ale są czarodziejami piłki, a już na pewno nie można odmówić Ronaldo, że potrafi grać (a że laluś, sorki metroseksualny, to inna sprawa).

reklama
dziewczyny co do piłki nożnej..nie wiem..nie znam się...zarobiona jestem:-D:-D:-D

straszna tu dziś drukarnia co nie?

łeb mnie zaczal naparzać od 3 browara i PMSa i wielu wielu przemyśleń i emocji;-) więc pójdę sie położyć, dobrej nocy, niechsię Wam przyśnią, nagie męskie torsy:-D:-D:-D

Do góry