reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majuska - powiadasz nagie męskie torsy.... to już lepiej cali, albo i nie, bo starego nie użyję. Dobrej nocki.

Jesteście jeszcze? Czy juz opijacie zwycięstwo Realu????

Ostatnia edycja:
reklama
cześć,
no nadrukowały jak szalone... ja tylko wpadam z meldunkiem że żyjemy... chociaż nie wszyscy, królik nam dziś zszedł. W zasadzie królik był mojej siostry, ale od 7 lat robił u nas za podrzutka. Nic jej nie było, wczoraj kicała jak zwykle, a dziś znaleźliśmy martwą.

Poza tym jakiś obłęd, rodzina ze stolicy do nas zjechała, a poza tym przyjaciele wpadli na kolację, a w międzyczasie byliśmy na końskich zawodach. I jeszcze skosiłam trawnik.

Niemniej zauważyłam, że Katrina zwiewiórczała - zawsze lubiłam rudy i sama nosiłam przez lata. A teraz jestem zaniedbaną mysioblondynką.

Do kosmetyczki nie chadzam, bo w ogóle mnie stresują sytuacje jak ktoś się mną zajmuje, czuję się skrępowana i nieszczęśliwa.

Angelka - 100 lat!!!

Mecz - nie ogarniam, nie łapię, nie oglądam, w ogóle nie wiem o czym Wy piszecie...

Witam :-D
Padłam wczoraj a jak był mecz to usypiałam Wandulę i właściwie przysnęłam przy niej, z trudem wlazłam do wanny potem :-D
Andzike przykro mi że nie obejrzałyśmy meczyku razem :( Nie cierpię Ronaldo i wg mnie Messi jest o niebo lepszy. Ronaldo do rozhisteryzowany bufon :-D
Katrina ładnie Ci w rudym :-D też mam taki kolorek na łbie :)
Odnośnie pielęgnacji to sama depiluję brwi chociaż tego nie cierpię i nie używam henny, raz się skusiłam i wyglądałam jak świeżo ekshumowany nieboszczyk :oo: mniej więcej tak samo mi dobrze w czarnych włosach :) pół roku nosiłam na łbie kapelusz modląc się by farba zlazła jak najszybciej :))
Flo wczoraj kicał sobie taki maluśki sliczny zajączek w krzaczkach pod moją pracą, był uroczy i prawie byłam bliska zabrania go do domu. Tyle że Tabris miałby z niego deserek :eek: a i dzikie zwierzątko mogłoby mieć problemy adaptacyjne.
Zaraz robię drugą kawę i zapraszam :-D
BTW cieszę się, że BB zostało dzięki głosom większosci :))

Hejka !

Pozostając w temacie meczy...WIEM CO TO JEST SPALONY :-D:-D Aniu podzielam Twoje gusta, wolę brzydala Mesiego, chociaz i tak mój stary jest dla mnie n aprawdę wystarczjący:-D

Flo..no i jestem w kropce trochę, czy aby na pewno tego potrzebujesz....ale przyjmij wyrazy współczucia....ja oczekuję na ten dzień u nas...7 lat powiadasz ( ile wcześniej był u Twojej siostry ? ) ....hmmmm to już bliżej niż dalej:sorry::-) co to dla Ciebie taka nawałnica ludziowa, u Was często jest jak we młynie chyba:-D

No jak tam dziewczęta, wyspane na męskich torsach ???
U nas upalnie od rana, ale żeby było śmiesznie Paćka ma gila po pas:eek:..alergia jakaś ??

Majuśka gratuluję wiedzy footbolowej :-D a pułapka ofsajdowa? :)))
Wyspałam się na torsie biedronki :eek: ktoś mi powie czemu ma córka przyłazi w nocy do naszego łóżka, regularnie o 1.00 mam wizytację...

Witam z kawa!
Ide pakowac jaśki i fruuuuu.. ;)

Jak na zlosc Poli pekla łapa i znowu ucho straszne... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu chyba coś mi świta, to jest celowe działanie zawodników tak, że jak jest akcja po bramką to oni sie ustawiaja specjalnie tak, żeby był spalony:-D zgadłam ? sle nie jestem pewna..

Ollena szczęśliwej podróży! nie zabierz pogody ze sobą przy okazji tych jaśków:-D

Do góry