reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Majuska - powiadasz nagie męskie torsy.... to już lepiej cali, albo i nie, bo starego nie użyję. Dobrej nocki.

Jesteście jeszcze? Czy juz opijacie zwycięstwo Realu????

Ostatnia edycja:
reklama
cześć,
no nadrukowały jak szalone... ja tylko wpadam z meldunkiem że żyjemy... chociaż nie wszyscy, królik nam dziś zszedł. W zasadzie królik był mojej siostry, ale od 7 lat robił u nas za podrzutka. Nic jej nie było, wczoraj kicała jak zwykle, a dziś znaleźliśmy martwą.

Poza tym jakiś obłęd, rodzina ze stolicy do nas zjechała, a poza tym przyjaciele wpadli na kolację, a w międzyczasie byliśmy na końskich zawodach. I jeszcze skosiłam trawnik.

Niemniej zauważyłam, że Katrina zwiewiórczała - zawsze lubiłam rudy i sama nosiłam przez lata. A teraz jestem zaniedbaną mysioblondynką.

Do kosmetyczki nie chadzam, bo w ogóle mnie stresują sytuacje jak ktoś się mną zajmuje, czuję się skrępowana i nieszczęśliwa.

Angelka - 100 lat!!!

Mecz - nie ogarniam, nie łapię, nie oglądam, w ogóle nie wiem o czym Wy piszecie...

Witam :-D
Padłam wczoraj a jak był mecz to usypiałam Wandulę i właściwie przysnęłam przy niej, z trudem wlazłam do wanny potem :-D
Andzike przykro mi że nie obejrzałyśmy meczyku razem :( Nie cierpię Ronaldo i wg mnie Messi jest o niebo lepszy. Ronaldo do rozhisteryzowany bufon :-D
Katrina ładnie Ci w rudym :-D też mam taki kolorek na łbie :)
Odnośnie pielęgnacji to sama depiluję brwi chociaż tego nie cierpię i nie używam henny, raz się skusiłam i wyglądałam jak świeżo ekshumowany nieboszczyk :oo: mniej więcej tak samo mi dobrze w czarnych włosach :) pół roku nosiłam na łbie kapelusz modląc się by farba zlazła jak najszybciej :))
Flo wczoraj kicał sobie taki maluśki sliczny zajączek w krzaczkach pod moją pracą, był uroczy i prawie byłam bliska zabrania go do domu. Tyle że Tabris miałby z niego deserek :eek: a i dzikie zwierzątko mogłoby mieć problemy adaptacyjne.
Zaraz robię drugą kawę i zapraszam :-D
BTW cieszę się, że BB zostało dzięki głosom większosci :))

Hejka !

Pozostając w temacie meczy...WIEM CO TO JEST SPALONY :-D:-D Aniu podzielam Twoje gusta, wolę brzydala Mesiego, chociaz i tak mój stary jest dla mnie n aprawdę wystarczjący:-D

Flo..no i jestem w kropce trochę, czy aby na pewno tego potrzebujesz....ale przyjmij wyrazy współczucia....ja oczekuję na ten dzień u nas...7 lat powiadasz ( ile wcześniej był u Twojej siostry ? ) ....hmmmm to już bliżej niż dalej:sorry::-) co to dla Ciebie taka nawałnica ludziowa, u Was często jest jak we młynie chyba:-D

No jak tam dziewczęta, wyspane na męskich torsach ???
U nas upalnie od rana, ale żeby było śmiesznie Paćka ma gila po pas:eek:..alergia jakaś ??

Majuśka gratuluję wiedzy footbolowej :-D a pułapka ofsajdowa? :)))
Wyspałam się na torsie biedronki :eek: ktoś mi powie czemu ma córka przyłazi w nocy do naszego łóżka, regularnie o 1.00 mam wizytację...

Witam z kawa!
Ide pakowac jaśki i fruuuuu.. ;)

Jak na zlosc Poli pekla łapa i znowu ucho straszne... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu chyba coś mi świta, to jest celowe działanie zawodników tak, że jak jest akcja po bramką to oni sie ustawiaja specjalnie tak, żeby był spalony:-D zgadłam ? sle nie jestem pewna..

Ollena szczęśliwej podróży! nie zabierz pogody ze sobą przy okazji tych jaśków:-D

Do góry