reklama
katrina115
Potrójna Mama
Bryyyyy
My tu tez chodzimy na wybory. Oo momentu jak uznano nas za rezydentow I przysylaja nam do domu karty uprawniajace do glosowania, staramy sie korzystac z tego przywileju, bo nie wszyscy emigranci moga z tego korzystac. A mielismy tu w piatek wybory I do parlamentu European I lokalne - dostalismy dwie karty do glosowania.
My tu tez chodzimy na wybory. Oo momentu jak uznano nas za rezydentow I przysylaja nam do domu karty uprawniajace do glosowania, staramy sie korzystac z tego przywileju, bo nie wszyscy emigranci moga z tego korzystac. A mielismy tu w piatek wybory I do parlamentu European I lokalne - dostalismy dwie karty do glosowania.
i tu się nie zgodzę z Tobą w 100% - nie chodzisz na wybory to masz ten kraj i kto nim rządzi w esicy - więc nie krytykuj. Takie jest moje zdanie.Oj tam Misia - każdy ma prawo do krytyki i wyrażenia swojego zdania bez względu czy postawił X czy nie.
A Pan JKM ... i jego poglądy - tylko krowa ich nie zmienia - świat w którym żyjemy się zmienia więc takie trwanie wciąż na tych samych pozycjach jak dla mnie jest oznaką skostnienie.
Zoyka a jak się Twój J. odniósł do złotych myśli JKM nt. gwałtu kobiet, oraz widziałem jeszcze jedną złotą myśl: że molestowanie to nic innego jak rozbudzanie kobiecości.
azula
Fanka BB :)
No nie można nie iść ,a potem narzekać mam prawo głosu więc zaczęłam głosować.A Zoyka ja też uważam ,że jak Unia to unia ,a jak na razie to wyciąganie pieniędzy.Brak faktycznej jednolitej polityki czy socjalnej ,czy energetycznej ,ale czy Ty zagłosujesz czy nie to europosły i tak będą i to być może Ci na których widok szlag Cie trafia i kasę wezmą więc może lepiej zagłosować?
U nas ulubiona cyferka to pięć :-)każe sobie policzyć wszystkie pięć paluszków u każdego odnóża
Pogoda ładna więc nie narzekam co prawda nie jest to mój ulubiony saharyjski upał ale jest OK .
U nas ulubiona cyferka to pięć :-)każe sobie policzyć wszystkie pięć paluszków u każdego odnóża
Pogoda ładna więc nie narzekam co prawda nie jest to mój ulubiony saharyjski upał ale jest OK .
Hej!
O! lecę do Lidla, jakiś krótkich gatków i spódniczek mi potrzeba właśnie dla dziecięcia, Paćka poszła do żłoba, ale jest zasmarkana i pokasłująca i nie wiem, po za tym nic, awanturuje sie, je....ponoć kilkoro tak ma w żłobie, podejrzewam alergię lub ostatnią piątkę
Nie byliśmy na wyborach, chyba trochę z lenistwa, a troszkę dlatego, że kompletnie ni ebyło n akogo zagłosować ale ja nie będę narzekać, co mi to da:-), ogólnie chodzimy, Korwin jest dla mnie takim troszeczkę kosmitą, ale nie znam się i tak na polityce, nie zglębiam jej , jak dla mnie to nikt tam uczciwy nie jest, chodzi tylko o koryto, no ale jak już idę to poprostu wybrać mniejsze zło..co do Unii, myślę, że mimo wszystko dobrze że w niej jesteśmy i ona wciąż ewoluuje nic nie jest perfekcyjne od samego początku, Unia mi dotację dała
O! lecę do Lidla, jakiś krótkich gatków i spódniczek mi potrzeba właśnie dla dziecięcia, Paćka poszła do żłoba, ale jest zasmarkana i pokasłująca i nie wiem, po za tym nic, awanturuje sie, je....ponoć kilkoro tak ma w żłobie, podejrzewam alergię lub ostatnią piątkę
Nie byliśmy na wyborach, chyba trochę z lenistwa, a troszkę dlatego, że kompletnie ni ebyło n akogo zagłosować ale ja nie będę narzekać, co mi to da:-), ogólnie chodzimy, Korwin jest dla mnie takim troszeczkę kosmitą, ale nie znam się i tak na polityce, nie zglębiam jej , jak dla mnie to nikt tam uczciwy nie jest, chodzi tylko o koryto, no ale jak już idę to poprostu wybrać mniejsze zło..co do Unii, myślę, że mimo wszystko dobrze że w niej jesteśmy i ona wciąż ewoluuje nic nie jest perfekcyjne od samego początku, Unia mi dotację dała
katrina115
Potrójna Mama
U nas te ubranka dla dzieci byly w Lidlu z 2 tyg. temu. Kupilam dla obojga spodenki, dla Kuby koszulki I dla Alinki getry
Cholera... Dziecko bawilo sie drzwiami od domu - nie szkodzi, ze pierdylion razy powtarza sie ze nie wolno - i przytlukl reke. Ryk! Slusznie. Paznokiec malego palca czarny, skora z opuszka zdarta, spod paznokcia leci krew, spuchlo. Dlugo plakal, dzis juz na szczescie lepiej. Obrzek sie utrzymuje, ale rana na opuszku sie zasklepia. Paznokiec zejdzie na bank.
Kłaczku no to brawo !! współczuję Karolkowi bo ból nieziemski, ale gdyby kózka nie skakała bolesna nauczka
Kupiłam Paćce skarpetki, 2 piżamki i dwupak krótkich spodenek, spódniczki mnie troszkę przeraziły tym, że są do prasowania te crocsy za tydzień to fajna cena, spróbuję sie przejść, ale może być Armagedon o nie
Jadę jeszcze do Rossmana bo tam jakiś rabat jest na dziecięce frukty z okazji D.Matki, a akurat kaszek nie mam i płynu do kąpieli;-)
Kupiłam Paćce skarpetki, 2 piżamki i dwupak krótkich spodenek, spódniczki mnie troszkę przeraziły tym, że są do prasowania te crocsy za tydzień to fajna cena, spróbuję sie przejść, ale może być Armagedon o nie
Jadę jeszcze do Rossmana bo tam jakiś rabat jest na dziecięce frukty z okazji D.Matki, a akurat kaszek nie mam i płynu do kąpieli;-)
reklama
Bol jak cholera - wiem. Raz mialam stukniety paznokiec, tak, ze schodzil, myslalam ze sie posikam ze szczescia jak oberwalam. Karola to drugi. Niedawno spuscil sobie talerzyk na nasade paznokcia palucha - sczernialo, ale tylko u nasady. Plakal chwilke. Teraz caly paznokiec podszedl krwia, do tego rana na opuszce...
Dzis bawi sie normalnie, tylko pomacac sobie tego nie daje - koniec palca czerwony, spuchniety, rana zamknieta, paznokiec siny. Zastanawialam sie nad A&E, ale przy paliczku to i w Polsce nic nie robia.
Dzis bawi sie normalnie, tylko pomacac sobie tego nie daje - koniec palca czerwony, spuchniety, rana zamknieta, paznokiec siny. Zastanawialam sie nad A&E, ale przy paliczku to i w Polsce nic nie robia.
Podziel się: